Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Doetinchem
Postcode: 7005BM

Jij bent als docent de spin in het wiskundige web. Je begrijpt dat leerlingen midden in hun pubertijd niet altijd zitten te wachten op bijvoorbeeld de formule van Pythagoras, maar door jouw aanstekelijke enthousiasme en afwisselende werkvormen krijg je ze wel aan het werk. In deze baan kun je kiezen of je fulltime of liever parttime gaat werken (minimaal 0,6 fte, liefst 1,0 fte). Je werklocatie is Doetinchem, een modern schoolgebouw met een fijne werksfeer.

wat bieden wij jou

  • salaris conform cao VO, schaal LB
  • Tijdelijk voor de duur van huidig schooljaar
  • Doetinchem
  • minimaal 0,6 fte maximaal 1,0 fte

wie ben jij

Idealiter ben je al in het bezit van je lesbevoegdheid. Wanneer je al in opleiding zit gaan we ook graag met je in gesprek. Je bent een enthousiaste docent die met veel passie zijn kennis kan overdragen en de leerlingen geboeid kan houden. Het liefst heb je affiniteit met de doelgroep, vmbo. Naast het docentschap ben je een coach voor je leerlingen en een sparringspartner voor je collega’s.

  • bevoegd docent wiskunde 2e graads, of in opleiding hiervan;
  • affiniteit met vmbo;
  • een teamplayer en een coach.

wat ga je doen

Als docent wiskunde is het je hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en leerlingen te begeleiden bij alle vragen die ze hebben. Je geeft les aan leerlingen van het vmbo. Hierbij pas je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe, naar behoefte van de leerlingen.
Naast het docentschap daagt deze school je uit om je vak specialistische kennis in te zetten voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Samen met de collega`s van de vaksectie wiskunde vorm je een team. Binnen de locatie, maar zeker ook binnen dit team staat collegialiteit voorop, samen geven jullie het onderwijs vorm en dit gebeurt met veel enthousiasme.

waar ga je werken

Deze school biedt kwalitatief goed onderwijs en heeft binnen en buiten de school de beschikking over moderne en leuke praktijkruimtes. De school verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Door de buitenwereld te betrekken in je wiskundelessen gaan jouw lessen niet over abstracte kennis, maar combineer je het met de leefwereld van je leerlingen.

sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: