Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5012 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: KROMMENIE
Postcode: 1561KS

Heb jij een passie voor formules en wil je graag kennis overdragen. Lach jij je altijd een breuk? Lees dan verder! Wie weet ben jij die leuke Wiskunde docent voor deze fijne school in Krommenie-Assendelft! De aanstelling is per direct tot het einde van het schooljaar. Het betreft 0,6 – 0,8 fte.

Herken jij je helemaal in deze woorden, maar heb jij net iets andere wensen? Geen probleem, dan komen we alsnog graag met jou in contact!

wat bieden wij jou

  • Inschaling volgens VO CAO
  • Eindejaarsuitkering&reiskostenvergoeding
  • Krommenie-Assendelft (parkeerplekken aanwezig)
  • Trainingen en opleidingen via Randstad Onderwijs
  • 0,6 – 0,8 fte (parttime mag ook)
  • Goede begeleiding en een betrokken team

wie ben jij

Je bent een ervaren docent Wiskunde met een tweedegraads bevoegdheid op zak. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en heb je affiniteit met lesgeven aan basis-/ mavoleerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken. Je bent in staat een stimulerende werkomgeving in de klas te creëren en kennis en vaardigheden over te dragen aan de leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en vaardig bent in het gebruik van digitale leermiddelen.

  • Iemand met goede klassenmanagement
  • Je hebt ervaring met vmbo/mavo leerlingen
  • Je bent pedagogisch en didactisch vaardig

wat ga je doen

Als docent Wiskunde ga je lesgeven aan: onder-, bovenbouw en examenklassen (basisberoepsgerichte-, kaderberoepsgerichte-, theoretische leerweg/mavo.

waar ga je werken

Als docent Wiskunde ga je werken op een aangename vmbo-school gelegen nabij station Krommenie, wat tevens gemakkelijk bereikbaar is met de auto. Deze school heeft ongeveer 1.100 leerlingen en telt 145 medewerkers, waardoor het een aanzienlijk grote instelling is met uitstekende voorzieningen. Ongeacht de variërende achtergronden, vaardigheden en persoonlijkheden van de leerlingen, wordt gelijkheid en respect voor elkaar als de voornaamste kernwaarden beschouwd.

Nieuwe medewerkers worden gedurende een driejarig begeleidingstraject in de school ondersteund. Ze koesteren en benutten de unieke bijdragen van elke docent, erkennen deze en waarderen ze zeer. De werksfeer op de school is vriendelijk en collegiaal: ze streven naar transparantie, respecteren elkaar en bevorderen nauwe samenwerking.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier al voor de klas staan? Dan komen we heel graag in contact met jou! Laat je gegevens achter via de sollicitatieknop en kom direct in aanmerking. Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Marouscha van Randstad Onderwijs via +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: