Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Ede
Postcode: 6717XA

Heb jij passie voor onderwijs in het groene domein en het delen van jouw kennis van wiskunde? Lees dan snel verder! Wij zijn voor het Aeres VMBO in Ede op zoek naar een docent Wiskunde voor de maandag, donderdagmiddag en vrijdagochtend.

wat bieden wij jou

  • € 3300 tot € 5000 per maand (CAO VO)
  • tijdelijke ziektevervanging (mogelijk tot zomer)
  • 3 dagen in de week
  • groene school in Ede
  • leerjaar 3 BB en KB
  • opleidingen speciaal voor docenten via randstad

wie ben jij

Als docent wiskunde heb je passie voor het vak, je weet je leerlingen mee te krijgen op een manier die bij hen past. Je weet je enthousiasme over te brengen en de leerlingen te helpen op de punten waar zij het nodig hebben. Dit allemaal doe jij met veel plezier binnen de groene setting van de school.

  • je hebt, bij voorkeur, ervaring binnen het vmbo
  • je beschikt over een lesbevoegdheid wiskunde
  • je bent enthousiast, deskundig, inspirerend, communicatief en werkt graag samen

wat ga je doen

Je begeleidt jouw leerlingen bij het aanleren van kennis en vaardigheden, zowel in het vak wiskunde als op persoonlijk gebied. Je stimuleert de leerlingen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Jij kunt omgaan met en inspelen op verschillen tussen leerlingen. Met jouw enthousiasme en creativiteit zorg je voor een positieve en uitdagende leeromgeving waarin leerlingen worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

waar ga je werken

Aeres VMBO in Ede is een vmbo-groen school met een focus op creativiteit. Met een diploma van het Aeres kunnen leerlingen volop goede vervolgopleidingen kiezen. Leerlingen vinden de school persoonlijk en zorgzaam en ze voelen zich hier thuis. Natuurlijk bieden ze goed onderwijs, waarbij leerlingen medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces en omgeving. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan de leerlingen als persoon. Persoonlijke begeleiding en wederzijds staat bij het Aeres hoog in het vaandel.

sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: