Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5012 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: HOORN NH
Postcode: 1624NP

“Ben jij de inspirerende wiskundedocent die de magie van getallen weet over te brengen op leerlingen? Zoek niet verder!

Wij zijn per 1 februari 2024 op zoek naar een docent wiskunde voor een fijne vmbo school in Hoorn. Het om 1,0 fte (25 lesuren). De lessen worden verzorgd aan vmbo onder- en bovenbouwklassen (b/k/gl/tl).

Mocht je minder uren willen werken dan nodigen wij je ook uit om te reageren. Het is namelijk ook mogelijk om een aantal uur van de vacature in te vullen (een combinatie met andere vakken is eventueel mogelijk).

wat bieden wij jou

  • Salaris min€3000 t/m €5030 b/m
  • Reiskosten + eindejaarsuitkering
  • Hoorn (parkeerplekken)
  • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs
  • 1,0 fte (parttime mag ook)
  • Fijne werksfeer

wie ben jij

Als enthousiaste docent Wiskunde kan jij je helemaal vinden in onderstaande punten:

  • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor wiskunde of je bent bezig om je diploma te halen voor dit vak
  • Kennis van en ervaring met het werken met een iPad is zeer wenselijk, omdat er deels gebruik wordt gemaakt van digitaal onderwijs met behulp van de iPad
  • Je hebt ervaring met vmbo leerlingen

wat ga je doen

Als docent wiskunde ga je lesgeven aan vmbo onder- en bovenbouwklassen (b/k/gl/tl). Ze werken met kleine klassen, zo hebben de leerlingen (twee)wekelijks een persoonlijk gesprek met de coach, in plaats van een klassikaal mentoruur. De coach weet daardoor precies wat er speelt en kan zorgen dat de leerling de juiste begeleiding krijgt. Als dat nodig is, bieden ze bijvoorbeeld dyslexie- of studiebegeleiding of stellen ze samen met de leerling en ouder(s)/verzorger(s) een OPP (ontwikkelingsperspectiefplan) op. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding.

waar ga je werken

Je gaat werken op een school voor vmbo-onderwijs in Hoorn. Voor leerlingen in de onderbouw biedt de school mavo, techmavo, 3 vakcolleges en de brede route. De school is sterk in sociale vaardigheidslessen en Techniek. Ook bieden ze veel persoonlijke begeleiding en zijn ze een hecht team. Ze hebben kleine klassen om de juiste persoonlijke ondersteuning te bieden.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geraakt om aan de slag te gaan en ben jij de docent wiskunde die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen en/of wil je meer weten over de mogelijkheden? Schroom niet en bel of app dan gerust: +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: