Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 7024 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: DORDRECHT
Postcode: 3312KW

Heb jij een passie voor het onderwijs? En heb jij enkele jaren managementervaring in het mbo? Kom jij uit de branche Logistiek, Communication en Sales? Voel jij je uitgedaagd om samen met je team het onderwijs voor de studenten te innoveren en steeds verder te verbeteren? Lees dan snel verder want wij hebben een mooie uitdaging voor jou!

wat bieden wij jou

 • CAO MBO schaal 13, maximaal€7024 + 13e maand
 • 0,8 fte, 32 uren per week
 • Direct bij de school of detachering Randstad
 • Innovatieve plek voor een enthousiaste manager
 • Dordrecht en Gorinchem
 • Toekomstgericht Onderwijs

wie ben jij

Onderwijskundig ben je sterk onderlegd. Je hebt een heldere kijk op de pedagogische en didactische uitgangspunten voor de doelgroep mbo. Ook heb je affiniteit met de branche logistiek, communicatie en sales. Je hebt kennis van, visie op en inzicht in de ontwikkelingen binnen het onderwijsén ontwikkelingen in de markt. Je beschikt over een netwerk van externe contacten of bent in staat dit snel te realiseren en/of uit te breiden. Bovenal zoeken wij een domeinleider met trots en lef, die visie heeft op de toekomst.

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in het bezit van een masterdiploma). Je hebt een economisch/marketingprofiel met kennis van de thema’s van de opleidingen. Ook heb je minimaal 5 jaar werkervaring in het onderwijs, relev
 • Je bent analytisch, innovatief, onderzoekend, ondernemend en gericht op de ontwikkelingen in de markt.
 • Je hebt en sterke visie en bent toekomstgericht.
 • Je bent in staat om teams de ruimte te geven binnen kaders, maar ook niet bang om mensen op innovatiekracht en kwaliteit aan te spreken.

wat ga je doen

Je bent een enthousiaste onderwijsmanager die effectief zijn team aanstuurt. Dat betekent dat jij het team en de individuele medewerkers motiveert, stuurt, begeleidt en coacht. Hierbij streef je naar een optimale balans tussen vrijheid en sturing geven. Het werken aan taakvolwassenheid van teams waarbij ieder teamlid zijn/haar rol oppakt en daar invulling aan geeft, is een belangrijk item. Je bent de motor om de professionalisering en talentontwikkeling van je teams en teamleden te stimuleren.

 • Als domeinleider van het domein Logistiek, Communication en Sales geef je leiding aan verschillende docententeams en ben je verantwoordelijk voor ca. 500 – 600 studenten. Deze studenten studeren voornamelijk in Dordrecht en in Gorinchem.
 • Je bent in staat om mensen in teams te verbinden en ze te committeren aan teamdoelen. Je schept een klimaat waarin medewerkers zich gewaardeerd, betrokken en trots voelen en waarin ieders individuele kwaliteiten optimaal benut worden. Je streeft naar
 • Je levert een aantoonbare bijdrage aan vernieuwingen en werkt aan een goed netwerk met bedrijven en vo-scholen.

waar ga je werken

Binnen het domein Logistiek, Communication en Sales is hybride onderwijs het leidende onderwijsconcept. Het regionale bedrijfsleven is de partner voor het onderwijs en ze betrekken hen zo maximaal mogelijk hierbij. Studenten werken aan realistische praktijkopdrachten en worden voorbereid op een vervolgopleiding en/of de arbeidsmarkt.

 • Het bedrijfsleven staat dichtbij het onderwijs en is daarmee min of meer verweven. Er wordt nauw samengewerkt en ze zorgen voor de uitvoering van realistische praktijkopdrachten.
 • De basis is gelegd voor een kwaliteitscultuur waarin samenwerken aan duurzame verbetering een vanzelfsprekendheid is. Voor de komende jaren gaat de sector Economie&Ondernemerschap het onderwijs verder doorontwikkelen richting contextrijk en geperso

sollicitatie

Ben jij de domeinleider die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande button “solliciteren”! Heb je nog vragen over de vacature? Aarzel dan vooral niet om contact met me op te nemen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: