Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zeeland
Plaats: Terneuzen
Postcode: 4538DA

Vind je het leuk om ontwerpen uit te werken, berekeningen te maken en werken met Autocad/Solidworks? Dan ben je hier op de juiste plek. Dit zijn namelijk de werkzaamheden van de Engineer. Voor onze mooie klant in Terneuzen zijn wij namelijk op zoek naar een Engineer Machinebouw. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met palletizers, zakvulsystemen, interne transportsystemen en wikkelmachines voor uitlopende branches. Je gaat werken op een moderne, goed uitgeruste vestiging Terneuzen.

Klinkt dit interessant? Lees dan verder!

wat bieden wij jou

  • Functie met uitdagende projecten!
  • Fulltime aan de slag, ka-tjing!
  • Het bedrijf heeft oog voor persoonlijke groei;
  • Bespreekbaar
  • onderdeel van Barry Wehmiller Flexible Systems
  • wat verdien je momenteel?

wie ben jij

Met welke vaardigheden kom je binnen? Wij zijn op zoek naar een Engineer met goede technische en rekenkundige vaardigheden. Je hebt rekenkundig inzicht. Je hebt kennis op het gebied van mechanica, elektra en aandrijvingen. Ook heb je een HBO opleiding afgerond of een MBO+ werk en denkniveau. Verder:

  • Vindt je het leuk om klantgericht te werken met de daarbij bijbehorende klantspecifieke eisen;
  • Vindt je het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband bezig te zijn.

wat ga je doen

Je bent Engineer Machinebouw. De functie omvat verschillende taken. De kern is het ontwerpen, uitwerken, berekenen en detailleren van onze installaties. Je verzorgt en controleert tekeningen, samenstellingstekeningen en stuklijsten voor de afdelingen: constructie, productie en toeleveranciers.

Je maakt 2D en 3D tekeningen met Autocad en Solidworks en voert revisies uit op bestaande tekeningen. Tevens volg je lopende projecten voor een correcte montage en installatie van machines.

waar ga je werken

Jij gaat werken voor een opdrachtgever dat actief is in uiteenlopende branches. Van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Ze leveren flexibele, efficiënte, klantspecifieke oplossingen die garant staan voor een betrouwbare bedrijfsvoering, schadevrij logistiek proces en kostenreductie. Je komt in een team terrecht met een aantal collega’s. Momenteelwerken ruim 55 medewerkers die enthousiast en gedreven hun werken doen.

sollicitatie

Wil jij als engineer werken bij dit vooruitstrevende bedrijf? Klik dan op de solliciteer button!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: