Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: OUD GASTEL
Postcode: 4751XC

Ben jij op zoek naar een dynamische veelomvattende parttime functie bij een internationaal bedrijf en ben jij iemand met een sterke drive en weet jij zaken snel op te pakken? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Salaris van€3500,- o.b.v. fulltime
  • Een informele en ambitieuze werkomgeving
  • Kans op overname
  • Oud-Gastel
  • 32 uur

wie ben jij

Allereerst ben je parttime beschikbaar. Je bent administratief goed onderlegt, financiële ervaring en het opstellen van LC’s is een grote pré. Het is van groot belang dat jij enorm nauwkeurig bent. Je houdt je namelijk veel bezig met cijfers op belangrijke documenten en het kleinste foutje kan dan een probleem zijn. Omdat je in een internationale omgeving komt te werken, is het van belang dat je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal erg goed beheerst. Je bent stressbestendig en werken met deadlines krijg jij juist energie van. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent pro-actief. Als laatste heb jij een erg goede kennis van het Microsoft Office pakket

wat ga je doen

De functie is veelomvattend en je bent continue bezig om de juiste prioriteiten te stellen, je hoeft nog niet in alles een expert te zijn; het gaat vooral om de capaciteiten en de wil. Je houdt je voornamelijk bezig met administratieve taken. Dit kan bijvoorbeeld het inboeken van facturen zijn, maar ook het voorbereiden van documenten voor documentaire kredieten. Dit houdt in dat bestaande templates updates krijgen met de juiste nummers en details. Dit is telkens specifiek aan iedere order dat betaald zal worden aan de organisatie met een documentair krediet. Deze documenten worden verzonden naar de bank. Daarnaast zal je je bezig houden met het overnemen van orders van en naar Excel in een vast template, het versturen van order bevestigingen en het bijwerken van het order overzicht.

waar ga je werken

De organisatie bouwt en levert kranen wereldwijd. In totaal werken er 500 personen (waarvan 400 op de productielocatie in Polen). Het hoofdkantoor zit in België (1 uur rijden vanuit Roosendaal). Met een wereldwijd netwerk van agenten wordt lokaal service geboden, o.a. in de VS en Azië. Je vaste standplaats is Roosendaal, maar je bent bereid om zo nu en dan ook in België aanwezig te zijn (denk aan 3 á 4 keer per jaar) Dit om de samenwerking extra te versterken. Vanuit België worden de orders namelijk verstuurd, de orderverwerking loopt vanuit Nederland. Het bedrijf zit in een groeifase wat maakt dat er extra ondersteuning gezocht wordt, maar ook dat je zelf verder invulling aan de functie kunt geven. In de functie van financieel administratief medewerker ligt de focus op de financiële taken, maar houdt het daarbij zeker niet op!

sollicitatie

Herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan direct met motivatie door te klikken op“solliciteer direct”. Heb je nog wat vragen? Neem dan contact op via 0165-587025 (optie 4 in het keuzemenu).

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: