Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: ZUTPHEN
Postcode: 7202CE

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie in de financiële sector, waarin jouw analytische vaardigheden en nauwkeurigheid centraal staan? Wij zijn op zoek naar een zelfstandige financieel medewerker om het team in Zutphen te versterken. Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van financiële gegevens, het opstellen van rapportages en het ondersteunen van financiële processen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Goed salaris o.b.v. leeftijd en ervaring
 • Uitdagende en diverse werkzaamheden
 • Een parttime baan voor 24 uur
 • Werken in het mooie Zutphen

wie ben jij

Als financieel medewerker ben jij de sleutel tot het begrijpen van alle financiële gegevens. Jouw scherpe analytische vaardigheden en aandacht voor detail stellen jou in staat om complexe financiële informatie te doorgronden en waardevolle inzichten te bieden. Met jouw proactieve instelling ben je altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren en problemen op te lossen. Je bent een uitstekende communicator, zowel in het rapporteren van financiële resultaten als in het samenwerken met collega’s en externe stakeholders. In deze rol zul je veel werken met SAP en Excel. Kennis hiervan is een pluspunt. Daarnaast herken jij je in onderstaande:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de financiële sector;
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent kritisch, accuraat en werkt zeer nauwkeurig.

wat ga je doen

Als financieel medewerker heb je een zeer divers takenpakket en draag je een grote verantwoordelijkheid.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor debiteurenbeheer, waaronder het versturen van facturen, analyseren van betalingsverschillen en rapporteren aan credit management en sales. Ook verzorg je belastingaangiften, rapporteer je intracommunautaire prestaties en ben je aanspreekpunt voor belastinginstanties. Daarnaast voer je taken uit zoals: controleren van declaraties, afstemmen van grootboekrekeningen en bijdragen aan de maandafsluiting. Ondersteunende werkzaamheden omvatten onder meer het completeren van managementrapporten, verzorgen van belastingaangiftes en het archiveren van documenten. Globaal omvatten jouw taken als financieel medewerker:

 • Debiteurenbeheer;
 • Rapporteren en documenteren aan diverse interne en externe partners;
 • Het controleren van declaraties en betalingen;
 • Financial accounting.

waar ga je werken

De opdrachtgever is marktleider in de verpakkingsoplossingen. Zij staan bekend om hun toewijding aan innovatie, duurzaamheid en het creëren van een inclusieve werkcultuur. Op hun locatie in Zutphen bieden ze een stimulerende omgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om te excelleren. Ze staan voor continue groei en ontwikkeling, waarbij teamwork en het streven naar uitmuntendheid centraal staan.

sollicitatie

Wil jij aan de slag bij dit leuke bedrijf? Solliciteer dan snel via de‘’sollicitatie knop’’!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: