Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: WOLVEGA
Postcode: 8471XC

Voor onze opdrachtgever in Wolvega zoeken wij een grondstofplanner. Het gaat om een fulltime functie in dagdiensten. Breng jij al enige ervaring mee op het gebied van grondstofplanning of ben je net klaar met jouw HBO studie richting logistiek? Lees dan gauw verder!

wat bieden wij jou

  • Salarisindicatie tot€3000,- bruto per maand;
  • O.a. 29 vakantiedagen en goede pensioensregeling;
  • Prettige werkomgeving met leuke personeelsuitjes;
  • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling;
  • Fulltime baan, met thuiswerkmogelijkheden;
  • Makkelijk te bereiken locatie in Wolvega.

wie ben jij

Als grondstofplanner weet je je goed staande te houden in een dynamische werkomgeving en pas je jezelf goed aan te passen bij gewijzigde omstandigheden. Aangezien je verantwoordelijk bent voor de grondstofbehoefte is het belangrijk dat je accuraat bent, kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en goed vooruit weet te kijken. Zo wordt je niet verrast en draag je bij aan de continuïteit van het productieproces. Ook
wordt er van je verwacht dat je verder kijkt dan de dagelijkse gang van zaken en hierdoor ook op strategisch niveau meedenkt. Een goede portie gedrevenheid en ondernemerschap komt daarnaast ook goed van pas bij deze functie.

Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Een afgeronde Mbo 4-opleiding (logistiek of bedrijfskundig) met ervaring of een afgeronde HBO opleiding richting Logistics Management of Bedrijfskunde;
  • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
  • Analytisch ingesteld, je werkt proactief en gestructureerd.

wat ga je doen

Als grondstofplanner werk je nauw samen met de productieplanner. Je stelt de benodigde hoeveelheden grond- en hulpstoffen en verpakkingsmaterialen vast op basis van de productieplanning en houdt rekening met het voorraadbeleid en levertijden. Daarin stel je jouw planning bij wanneer wijzigingen plaatsvinden in de productieplanning. Je roept de benodigde grondstoffen en materialen af bij vaste leveranciers, rekening houdend met contracten en levertijden. Ook stem je hoeveelheden, levertijden af en verzorg je de forecast richting deze leveranciers. Zo nodig schakel je andere leveranciers in bij niet tijdige leveringen. Je controleert voorraden, signaleert afwijkingen en past zaken aan.

In deze rol krijg je veel ruimte voor het doen van verbetervoorstellen op het planningsproces en het systeem.

waar ga je werken

European Aerosols is een internationale productieorganisatie met zo’n 300 medewerkers in Wolvega. Ze zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (auto)lakken en technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. En met het grote assortiment aan spuitbussen zijn zij voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industrie. Met een jaarlijkse productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen, is European Aerosols Europees marktleider in haar segment. En ze blijven ambitieus. Samen met haar medewerkers willen zij verder komen. In alle lagen, in alle facetten en met het gezamenlijke doel: spuitbussen produceren en daarmee niets dan tevreden klanten creëren.

Het is mogelijk hybride te werken in de functie van grondstofplanner. Het team waarin je werkt bestaat uit ongeveer zeven FTE. Je krijgt jouw eigen klanten portefeuille en bouwt aan een relatie met de leveranciers.

sollicitatie

Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. Bij vragen ben ik telefonisch, via whatsapp en per mail goed bereikbaar via 0683125275 of tessa.van.dijk@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: