Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4900 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: DELFT
Postcode: 2614GS

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een HR generalist met meerdere jaren ervaring. Je zal direct in dienst komen bij onze opdrachtgever, zij zoeken iemand die 24-28 uur per week beschikbaar is. Wil jij een essentiële rol vervullen in het uitvoeren van het HR-beleid van onze opdrachtgever? Ben je gepassioneerd door het ondersteunen van medewerkers en het optimaliseren van HR-processen? Dan is deze vacature als HR-Generalist misschien wel jouw volgende uitdaging. Als HR-Generalist ben je niet alleen het aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen binnen onze organisatie, maar ben je ook verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van alle HR-administratie. Klinkt dit als een rol die perfect bij jou past? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Direct in dienst
 • Open cultuur op de werkvloer
 • Functie voor 24-28 uur per week
 • Kantoor in Delft
 • Organisatie met een mooi doel
 • Goed salaris

wie ben jij

Ben jij een zelfstandige en communicatief vaardige HR-professional? Heb je een groot empathisch vermogen en ben je flexibel genoeg om snel te schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de rol van HR-Generalist bij onze opdrachtgever!

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt duidelijk communiceren binnen een organisatie en met externe samenwerkingspartners. Bovendien ben je in staat om anderen op een overtuigende en prettige manier te benaderen en te overtuigen van de noodzaak van bepaalde veranderingen.

Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap in deze rol. Je kunt snel schakelen en reageren op veranderende situaties, zonder het overzicht te verliezen. Je bent in staat om prioriteiten te stellen en effectief te blijven functioneren, zelfs onder druk.

 • Teamplayer
 • Zelfstandig
 • Communicatief vaardig
 • Kennis van de HR wet- en regelgeving

wat ga je doen

Ben jij een ervaren HR-professional die graag een centrale rol speelt in het creëren van een positieve werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een toegewijde HR-Generalist die klaar staat om een breed scala aan taken op zich te nemen. In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen en kwesties. Je ondersteunt medewerkers en zorgt ervoor dat hun vragenen problemen tijdig worden opgelost. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het volledige wervingsproces, van het opstellen en uitzetten van vacatures tot het voeren van sollicitatiegesprekken.

Als contactpersoon voor payrollbeheer, UWV, detacherings- en uitzendorganisaties, ben je verantwoordelijk voor het coördineren van alle administratieve processen en het verzorgen van de HR-administratie, inclusief contracten, ziekteverzuim, verlofaanvragen en personeelsdossiers.

Je speelt ook een cruciale rol bij het coördineren en organiseren van trainingen en ontwikkelingsprogramma’s, met als doel de vaardigheden en kennis van onze medewerkers te vergroten en bij te dragen aan hun professionele groei. Daarnaast voer je periodiek risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) uit en werk je het plan van aanpak bij om een veilige werkomgeving te waarborgen. Door actief bij te dragen aan het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur en het verhogen van de medewerkerstevredenheid, draag je bij aan het succes van onze organisatie.

 • Verzorgen van HR-administratie, zoals ziekteverzuim en verlof
 • Coördineren van trainingen en ontwikkelingsprogramma’s
 • Uitvoeren van de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E)

waar ga je werken

Deze mooie stichting in Delft biedt een gestructureerde vrijetijdsbesteding voor jongeren van 12 tot 18 jaar en zorgen voor een positieve ontwikkeling van jongeren door hen kennis te laten maken met sport.
Meer dan 90 scholen, 50 verenigingen en 30 gemeentes doen mee met dit programma.

 • Informele sfeer
 • Samenwerken met gemeentes, scholen, verenigingen en ministerie
 • Gezellig en een open cultuur
 • Hard werken voor een mooi doel: ”Met sporten een fundament leggen voor een mooie toekomst”

sollicitatie

Ben jij enthousiast en voldoet je aan de eisen? Solliciteer met je motivatie en dan nemen wij contact met je op. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij kijken er naar uit om met jou deze match te maken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: