Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3528AG

Ben jij een enthousiaste administratieve duizendpoot met passie voor HR? Wil jij deel uitmaken van een hecht, ervaren en enthousiast team dat onze medewerkers ondersteunt? Zoek dan niet verder! Stork, dé toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor operations, maintenance, modification en asset integrity, is op zoek naar twee nieuwe HR-medewerkers voor ons Shared Services Center in Utrecht.

wat bieden wij jou

  • Stork
  • Utrecht
  • 32 – 40 uur
  • €2.848,00 tot €3.500,00 per maand obv full time
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever
  • Onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving

wie ben jij

Naast je passie voor administratie en HR, hechten wij veel waarde aan kerncompetenties zoals veiligheid, samenwerking, vakmanschap, integriteit en klantgerichtheid. Jij beschikt over een HBO of WO opleiding gerelateerd aan administratie, bedrijfskunde of Management Economie of Recht. Werkervaring is een pre, maar geen vereiste. Je hebt kennis van en ervaring met HR-administratieprocessen en -systemen en bent bedreven in MS Office. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, kennis van de Duitse taal is zeer welkom.

wat ga je doen

Als HR-medewerker Shared Services Center ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gewaardeerde medewerkers in Nederland, en steeds vaker ook voor onze collega’s in Duitsland en België. Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte afhandeling van HR-gerelateerde vragen en ondersteun je leidinggevenden en medewerkers bij administratieve HR-processen. Je bent proactief en grijpt kansen aan om onze processen te verbeteren. Het SSC HR is onderdeel van een Europees HR-team van ongeveer 58 medewerkers, verdeeld over Nederland, België en Duitsland.

waar ga je werken

Bij Stork werken we met ruim 17.000 medewerkers wereldwijd, waarvan meer dan 2.500 in Nederland. Onze missie is om assets draaiende te houden en volledig geïntegreerde oplossingen te bieden op het gebied van operations, maintenance, modification en asset integrity. Met meer dan 4.000 klanten in 100 landen verdeeld over 6 continenten, staan wij bekend om onze expertise en innovatieve aanpak.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: