Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: Luttelgeest
Postcode: 8315PE

Ben je op zoek naar een functie binnen de HR? Wil je graag aan de slag bij een uniek bedrijf? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou! Je kunt bij dit bedrijf fulltime en parttime aan de slag, net wat jij wil. Je krijgt gelijk een contract bij de werkgever. De locatie van het bedrijf is Luttelgeest, Noordoostpolder.

wat bieden wij jou

  • Direct een contract bij de werkgever!
  • Salaris in overleg, op basis van ervaring
  • Groot bedrijf in Luttelgeest, NOP
  • Je werkt graag onder de mensen
  • Parttime en fulltime mogelijkheden
  • 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen

wie ben jij

Je hebt passie voor HR. Daarnaast ga je er voor. Je wil van het begin tot het eind ergens een succes van maken! Het gesprek aan gaan met collega’s in het hele bedrijf past bij jou met daarbij advies geven. Dit bedrijf werkt met veel verschillende nationaliteiten. Het is dan ook handig dat je goed Engels kan spreken. Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting HR en je hebt al werkervaring opgedaan in het HR vakgebied.

wat ga je doen

Jouw HR-team bestaat uit twee andere medewerkers. De functie HR People en Culture betekent het inspireren en adviseren van collega’s en het management. De focus ligt echt op de mens, je voert veel gesprekken en bent veel aanwezig op de werkvloer.

Daarnaast heb je een duidelijke visie op organisatieontwikkeling. Met jouw kennis en ervaring ga je samen met het team een professionele HR team neerzetten. Zo gaan jullie samen een zorgen voor verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf! Hoe gaaf is dat?!

Naast de traditionele HR-taken zoals het voeren van gesprekken, recruitment en ontwikkeling van medewerkers, is er ook ruimte voor eigen inbreng. Heb je je collega’s en het management overtuigd van je idee? Dan krijg je daarna de ruimte dit te vertalen naar concrete acties. Bijvoorbeeld de HR data nog beter te analyseren.

waar ga je werken

Dit bedrijf teelt en verwerkt paprika’s. Dit doen zij op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke manier tot een gezond en mooi product. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 160 hectare glas waar in moderne kassen paprika’s geteeld worden. De paprika’s worden grotendeels verpakt in de paprika mix voor supermarkten in Nederland en andere Europese landen.

  • informeel
  • korte lijnen, platte organisatie

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem na ontvangst van jouw sollicitatie binnen 1 werkdag contact met je op. Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact met mij, Femke, op. Dit kan via 06 17 57 59 15 of via emmeloord@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.