Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 525 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: EINDHOVEN
Postcode: 5628WB

Ben jij op zoek naar een stageplek en wil jij jouw communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? Ben je iemand die snel kan schakelen en van aanpakken weet? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou als HR-stagiaire!

wat bieden wij jou

  • Stagevergoeding van€ 525 per maand
  • Stageplek voor maximaal 6 maanden
  • Minimaal 24 uur per week (maximaal 40)
  • Kantoor in Eindhoven, reiskosten worden vergoed
  • Variatie in je werkzaamheden
  • Werken in een gezellig team!

wie ben jij

Om aan de slag te gaan als HR-stagiaire ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je heb daarnaast een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • je bent bezig met een HBO studie en zit in je 3e  leerjaar
  • je bent proactief en bent niet bang om mensen telefonisch te woord te staan
  • je bent leergierig, gaat geen uitdaging uit de weg en bent communicatief vaardig

wat ga je doen

Als HR-stagiaire kom je te werken in het recruitment team van Randstad Inhouse Services. Dit is een onderdeel van Randstad waarbij we onze klant(en) helpen om de juiste kandidaten te vinden voor hun bedrijf. Tijdens deze HR stage word je gekoppeld aan een team die verantwoordelijk is voor logistieke en productie klanten in Brabant of Limburg.

Op dinsdag ben je samen met de rest van het team op kantoor in Eindhoven. De overige dagen werk je op kantoor, vanuit thuis of op locatie bij onze Inhouse klanten (situatie afhankelijk). Je bevindt je midden in het proces. Zo zie je hoe Randstad Inhouse Services te werk gaat!
We beginnen de dag met een dagstart. Hierin bespreken wij de prioriteiten en worden de aanvragen per klant doorgenomen. Zitten er nog bijzonderheden ? Moeten er speciale wervingsacties opgezet worden voor een bepaalde klant? Zo ja dan gaan we meteen actie ondernemen.
Je leert hoe je in een krappe arbeidsmarkt de juiste mensen uit de markt trekt. En hoe jij die ene vacaturetekst schrijft waarmee je je onderscheidt van de rest! Continue ben je bezig met de juiste match maken met onze vacatures. Je voert telefonische intakes met kandidaten die hebben gesolliciteerd. Of je gaat zelf op zoek naar de juiste match middels jobboards. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze collega’s die bij de klanten zitten. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat de doelstellingen behaald worden!

waar ga je werken

Je komt te werken bij Randstad Inhouse Services. Dit is een onderdeel van Randstad waarbij we de klant helpen op locatie. We zitten inhouse bij onze klant(en) en zo zijn we dichtbij onze flexwerkers. Daarnaast kunnen we dan snel inspelen op de behoeftes van onze klant. Je komt te werken in een super leuk team! In dit team staat plezier in het werk hoog in de vaandel!

sollicitatie

Heb jij zin om aan de slag te gaan als HR-stagiaire binnen Randstad Inhouse Services? Reageer dan snel op de vacature! Heb je nog vragen? Bel mij gerust op of stuur mij een e-mail!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.