Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Bergen op Zoom
Postcode: 4612PS

Alles wat er op de werkvloer gedaan wordt, moet volgens de vereiste wet&regelgeving gaan. De regels moeten nauwkeurig nageleefd worden anders moeten er maatregels getroffen worden en dit kost vaak onnodig geld. Dit is niet anders bij Cargill.

De Environmental Health and Safety Regional Associate Director (HSE manager) in Bergen op Zoom zal strategisch leiderschap bieden aan de EMEA-regio en toezicht houden op de HSE factoren. In deze rol beperkt u de risico’s met projectactiviteiten in samenwerking met de bedrijfsvoering en het bedrijf. Je zorgt ervoor dat de toepasselijke lokale en Europese regelgeving plus Cargill-vereisten volledig worden nageleefd en nageleefd. Je leidt ook EMEA CC-personeel op en zorgt voor de juiste toewijzing van middelen om het doel te bereiken.

Een serieuze functie binnen een mooi bedrijf. Past dit bij jouw ervaring en situatie? We komen graag met je in contact.

wat bieden wij jou

  • Milieugezondheids- en veiligheidsplan beheren
  • Cargill Bergen op Zoom
  • van 5-2-2024 tot 5-2-2025
  • ESH Regional Associate Director
  • Europe, Middle East&Afrika omvattende projecten

wie ben jij

Ervaring met toezicht houden en kennis over regelgeving in de voedselveiligheidindustrie is erg belangrijk voor deze functie. Een bachelor diploma dat aansluit op de sector en werkzaamheden is daarom ook een vereiste. Met jouw sterke wetenschappelijke en wiskundige kennis kan je de nodige partijen van advies voorzien. Je beheerst de Nederlandse en of Engelse taal op professioneel niveau in woord en geschrift.

Je weet hoe het is om een grote regio onder je te hebben. Je kan gemakkelijk schakelen tussen de belanghebbende partijen en houdt het werk overzichtelijk. Het doen van evaluaties en daarop actieplannen maken is een belangrijke taak. Ervaring in het leiden van soortgelijke projecten is een pré.

wat ga je doen

Als EHS manager werk je samen met de EMEA CC om het milieugezondheids- en veiligheidsplan voor projecten te definiëren en zonnodig te herzien. Hierdoor ben je bezig om ervoor te zorgen dat de toezichthouders op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid in de toegewezen regio hun werk goed doen om kwaliteit te behouden. Samen met de managers en supervisors in je organisatie zorg je ervoor dat de personeelsselectie aansluit bij de huidige en toekomstige behoeften.

Hieronder vind je een overzicht van andere belangrijke taken:

  • Het identificeren van risico’s en prioriteiten stellen. Je ontwikkelt actieplannen om de huidige programma’s, processen en systemen binnen Cargill te verbeteren;
  • Ondersteunen van het leer- en ontwikkelingsteam op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid bij het leveren van leerprogramma’s;
  • Coördineren met regionale leiders om de landelijke regelgeving en implicaties bij te werken en voortdurende verbetering van de beheersystemen om milieu, gezondheid en veiligheid te bevorderen;
  • Ontwikkelen van plannen en leveren van resultaten in een snel veranderende zakelijke of regelgevende omgeving, terwijl je een team van professionals en supervisors leidt, ontwikkelt, coacht en beslissingen neemt met betrekking tot het aannemen.

waar ga je werken

Werken bij Cargill is een kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien! Op de productielocatie van Cargill in Bergen op Zoom verwerkt men tarwe tot zetmeel, glucose en ethanol. Deze grondstoffen worden daarna verder verwerkt in producten voor de voedingsindustrie zoals snoep, zuivel, koekjes, soepen, dranken en nog veel meer. Daarnaast worden de grondstoffen gebruikt in diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton. Cargill biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden.

sollicitatie

Klaar voor deze mooie functie en 1-jarig project? We komen graag met je in contact. Contactgegevens vind je hieronder.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: