Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: GENEMUIDEN
Postcode: 8281JX

Voor een mooi bedrijf in Genemuiden zoeken wij een Human Resource manager. Ben jij de enthousiaste en ervaren HR-manager die wij zoeken? Word jij gedreven door het begeleiden van veranderingen, het creëren van een sterke bedrijfscultuur en het stimuleren van talentontwikkeling? Aarzel dan vooral niet en lees verder!

wat bieden wij jou

 • een aantrekkelijk salarispakket
 • deels thuis werken is mogelijk
 • een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • mogelijkheid om opleidingen te volgen
 • een flexibele functie voor 32 tot 40 uur per week
 • werken in een team met prettige collega’s

wie ben jij

Als Human Resource manager beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en beheerst zowel Engels als Nederlands. Je weet draagvlak te creëren en bent overtuigend in je standpunten. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Jij beschikt over de vaardigheden om strategieën voor human resources te ontwikkelen en te implementeren die in lijn zijn met de algehele doelstellingen van het bedrijf;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het effectief leiden van HR-initiatieven tijdens veranderingen en groeiperiodes;
 • Je hebt succesvolle ervaring in het begeleiden van culturele veranderingen binnen een organisatie;
 • Je hebt diepgaande kennis van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van HR;
 • Bij personele kwesties houd je rekening met de belangen van zowel de werkgever als de werknemer en weet je goed wie hierbij betrokken moeten worden.

wat ga je doen

Als Human Resource manager neem jij het initiatief in de ontwikkeling van strategische personeelsplanning en zorg je voor een optimale afstemming van de personeelsbezetting op onze organisatiestrategie.

Daarnaast draag jij actief bij aan de cultuurontwikkeling van onze organisatie waarbij innovatie, groei en teamleren centraal staan. Met jouw kennis en ervaring zorg je voor een slimme inrichting van onze HR-systemen, waaronder AFAS. Hierbij betrek je alle medewerkers en neem je hen mee in de ontwikkeling van een modernere en efficiëntere communicatie- en administratiestroom.

Naast strategisch advies, neem je ook een actieve rol aan in de HR-administratie. Denk hierbij aan werkzaamheden op het gebied van werving en selectie en het bijhouden van personeelsdossiers. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor managers en medewerkers met HR-gerelateerde vragen en biedt hen deskundig eerstelijns advies.

waar ga je werken

Als Human Resource manager ga je aan de slag bij een toonaangevende internationale speler op het gebied van vloerbedekking in diverse vormen. De afdeling waar je gaat werken richt zich op de productie en verkoop van kunstgras voor zowel sportvelden als particulier gebruik in tuinen. Het bedrijf heeft verschillende verkoop- en productievestigingen in Nederland en Duitsland.

sollicitatie

Ben jij de Human Resoucre manager die wij zoeken? Reageer dan direct en dan nemen wij telefonisch contact met je op. Heb je vragen? Neem dan contact met Petra of Wouter via 038-4989898 (optie 3)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.