Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3750 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: Urk
Postcode: 8321WT

In deze commerciële functie als Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het voeren van onderhandelingen met leveranciers over prijzen en voorwaarden, het beheren van inkooporders en het zorgen voor tijdige levering van goederen en diensten. Je onderhoudt nauw contact met bestaande leveranciers, zowel nationaal als internationaal. Dagelijks ben je bezig met het plaatsen van bestellingen, het bewaken van levertijden en het afhandelen van administratieve taken. Daarnaast richt je je op het optimaliseren van inkoopprocessen en het verhogen van de efficiëntie van inkoopactiviteiten. Op termijn zal je ook betrokkenzijn bij het selecteren van nieuwe leveranciers en onderhandelingen over contracten. In deze rol werk je nauw samen met collega’s van de afdelingen marketing&sales en heb je veel contact met de afdeling logistiek over voorraadniveaus in het magazijn. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Een direct dienstverband bij het bedrijf
 • Flexibel werken, zowel op kantoor als vanuit huis
 • Toonaangevende elektronica retailer in Nederland
 • Stoelmassages op kantoor en gratis vers fruit
 • Personeelskorting op foto- en videoapparatuur
 • Een zelfstandige operationele / tactische functie

wie ben jij

Jij beschikt over het vermogen om te kunnen onderhandelen met leveranciers over prijzen en voorwaarden. Ook goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor het onderhouden van sterke relaties met leveranciers, het coördineren van inkoopactiviteiten en samenwerken met interne collega’s. Daarnaast ben je in staat om meerdere taken tegelijkertijd te beheren, prioriteiten te stellen en gestructureerd te werken in een snel veranderende wereld. Het vermogen om snel en effectief problemen op te lossen die zich tijdens het inkoopproces voordoen, is ook van groot belang.

 • je hebt een diploma op MBO-4 of HBO niveau;
 • je hebt ervaring met het inkopen van producten en goederen;
 • je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • je hebt affiniteit met foto- of videografie (dit mag zeker vanuit hobby zijn);
 • je kunt minimaal 2 dagen per week op kantoor werken (rest mag eventueel vanuit huis).

wat ga je doen

In deze commerciële functie als Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het voeren van onderhandelingen met leveranciers over prijzen en voorwaarden, het beheren van inkooporders en het zorgen voor tijdige levering van goederen en diensten. Je onderhoudt als Inkoper nauw contact met bestaande leveranciers, zowel nationaal als internationaal. Dagelijks ben je als Inkoper bezig met het plaatsen van bestellingen, het bewaken van levertijden en het afhandelen van administratieve taken. Daarnaast richt je je op het optimaliseren van inkoopprocessen en het verhogen van de efficiëntie van inkoopactiviteiten. Op termijn zal je ook betrokken zijn bij het selecteren van nieuwe leveranciers en onderhandelingen over contracten. In deze rol als Inkoper werk je nauw samen met collega’s van de afdelingen marketing&sales en heb je veel contact met de afdeling logistiek over voorraadniveaus in het magazijn. Kortom; een zelfstandige rol waarin je verantwoordelijk bent voor zowel het tactische als operationele inkoopproces van producten of diensten.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in foto en videoapparatuur en behoort totéén van de grootste elektronicaretailers in Nederland. Naast een uitstekende webshop heeft het bedrijf ook 9 winkels in Nederland en België. In totaal werken er bij het bedrijf 200 medewerkers verdeeld over de winkels en het hoofdkantoor in Urk. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.