Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3139 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Arnhem
Postcode: 6811KB

Als Intercedent bij Randstad Transport ga jij met je leaseauto op pad in Gelderland om vacatures op te halen bij nieuwe en bestaande klanten voor de vrachtwagenchauffeurs in jouw netwerk.

Daarbij wissel je steeds van rol: je bent sales- en accountmanager richting klanten, maar je bent ook recruiter, werkgever en loopbaanbegeleider voor jouw chauffeurs.

Je bent de schakel tussen je klanten en je chauffeurs. Je focust ligt op het bedrijven van sales om nieuwe klanten te verbinden aan Randstad om een samenwerking mee aan te gaan. Met jouw inspanning vind jij de beste banen voor onze chauffeurs!

Geen dag is hetzelfde bij Randstad Transport en er is van alles wat er op je afkomt. Hectiek, afwisseling en een personal touch zijn kenmerken in je werk als Intercedent.

wat bieden wij jou

 • Bruto maandsalaris tussen€2550,- en €3139,-
 • Interessante bonusén aandelen regeling
 • Gedreven team van gezellige collega’s!
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak
 • 25 vakantiedagen en de optie tot bijkopen
 • Benefit budget: 12,34% (inclusief vakantiegeld)

wie ben jij

Jij bent een zelfstandig type die ‘zegt wat ie doet en doet wat ie zegt’. Jij bent van nature nieuwsgierig en weet daardoor de juiste vragen te stellen bij zowel klant als chauffeur. Je vindt het fijn om verantwoordelijk te zijn voor je eigen werkzaamheden. Zelfstandig werken past jou. Een beetje humor in je doen en laten zou ook fijn zijn voor je collega’s 😉

Je bent samen met een team van 3 collega’s verantwoordelijk voor de regio Gelderland, Overijssel en de Flevopolder. Je hebt hierin je eigen klantenportefeuille van bestaande en nieuwe klanten. Je bent werkgever voor de chauffeurs die bij die klanten werkzaam zijn.

 • je hebt HBO werk-denkniveau, ervaring of opleiding richting sales heeft de voorkeur
 • je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • je beschikt over lef en overtuigingskracht en bent salesgericht
 • je bent flexibel en schakelt snel tussen verschillende rollen en kunt goed omgaan met wisselende werkdruk
 • je hebt affiniteit met de dynamische transportbranche
 • je bent veel onderweg en bent dan ook een kei in plannen, organiseren en prioriteren van je eigen agenda

wat ga je doen

Je onderhoud goed contact met de klant en je brengt de personeelsbehoefte in kaart, dit zijn zowel bestaande als nieuwe klanten. Je ontzorgt de klant door de best gekwalificeerde chauffeurs voor ze te vinden. Samen met de klant kijk je steeds naar de beste manier om de samenwerking nóg beter te maken. Hierin komt jouw creativiteit in sales ook van pas Jij durft hierbij lef te tonen en kritisch te zijn als dit nodig is. Jij bent de sparringpartner voor de klant.

Jij bent werkgever voor je chauffeurs in de breedste zin van het woord. Je begeleidt mensen naar een nieuwe of andere baan. Je monitort en bespreekt de voortgang middels o.a. functioneringsgesprekken. Heeft de kandidaat nog niet de juiste papieren maar zeker wel de potentie en ambitie om chauffeur te worden, dan leidt je de kandidaat op! Dit doen wij via de collega’s van onze eigen vakschool. Dankzij jouw oprechte interesse in de chauffeur weet jij als geen ander de verbinding te maken.

Je werkt op Randstad kantoren in de regio, je zit bij de klant of werkt thuis. Net als de chauffeurs ben je veel ‘on the road’!

Ons team bestaat met jou erbij uit 7 mensen en ja wij zijn natuurlijk het beste team binnen Transport! Het gehele team van Randstad Transport bestaat uit 60 collega’s. Hieronder vallen ook de collega’s van personenvervoer, de koeriers unit en onze eigen vakschool die vrachtwagen- en buschauffeurs opleiden. Wij komen regelmatig samen om op de hoogte te zijn van elkaar en om kennis en ervaringen te delen

 • sales / marktbewerking nieuwe klanten
 • relatiebeheer bestaande klanten
 • werving vrachtwagenchauffeurs (C/CE rijbewijs)
 • werkgever

waar ga je werken

Randstad Transport is een speciaal onderdeel van Randstad. Omdat we ons puur richten op de transportsector hebben we focus op klant en kandidaat. Dit loont! Je weet wat er speelt. Op deze manier zijn we voor klanten een volwaardig gesprekspartner en weten we werkzoekende snel aan een passende baan te helpen. Nog geen kennis van de transportsector? Geen probleem. De motivatie om je te verdiepen in de branche vinden wij belangrijker!

Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad, bracht in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achter op de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek wasén dat zij hier op tijd aan zou komen. Als echte ondernemer luisterde Goldschmeding naar zijn klanten, naar zowel het bedrijf als de kandidaat, en nam hij de tijd en de moeite om hen beiden persoonlijk te leren kennen. Op die manier wist hij zeker dat er uiteindelijk een goede match tussen kandidaat en organisatie zou ontstaan.

 • Als je hier werkt, zet je betekenisvol werk centraal.
 • Je verrast klant en kandidaat met jouw persoonlijke benadering, ondersteund door technologie en data.
 • Je communiceert transparant en geeft oprechte feedback (dus ook complimenten).
 • Je doet het niet alleen. Samenwerking vraagt zelfreflectie (en dus laat je je ego thuis).
 • Vanuit kracht en zelfvertrouwen draag je bijóf je besluit je horizon te verleggen. Je gaat altijd beter weg dan je gekomen bent.
 • Persoonlijke ontwikkeling heb je zelf in de hand, Randstad faciliteert hier graag bij!

sollicitatie

Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct via onze website. Heb je eerst nog vragen over de vacature of de procedure? Neem dan contact op met Anette van Woensel, sr Operationeel Manager via anette.van.woensel@nl.randstad.com of telefonisch via 06 22970762 (ook via Whatsapp).

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.