Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4544 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: TIEL
Postcode: 4001AD

Ben jij een innovatieve jeugdzorgwerker die streeft naar persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijkheid?

Centraal staat een groep jongeren, waarbij actief wordt gezocht naar nieuwe mogelijkheden.
Het team, bestaande uit jeugdzorgwerkers, orthopedagogen en een GZ-Psycholoog, zet zich enthousiast in voor deze missie. Samen wordt de zorg naar een hoger niveau getild en draag je bij aan de verandering van jeugdhulp. Er wordt een vaste baan binnen een kleine organisatie geboden, geleid door mensen met een achtergrond in de zorg. Met een SKJ-achtergrond ben jij goed uitgerust voor deze uitdagende rol. De jongeren hebben diverse achtergronden en behoeften, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving.

Shaping the future together!

wat bieden wij jou

  • salaris tussen de 3042 en 4544 bruto per maand
  • contract direct bij de zorgorganisatie
  • uitdagende functie in de jeugdzorg
  • functie tussen de 24 en 36 uur
  • jij bent integer, flexibel en hebt humor
  • scholingsmogelijkheden

wie ben jij

Je bent een gedreven jeugdzorgwerker met een integere, humoristische aanpak. Jij staat stevig in je schoenen en maakt een positieve impact op het leven van jongeren. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om onregelmatige diensten, inclusief slaapdiensten, te draaien.

  • Je beschikt over een afgerond HBO diploma in de zorg (SPH, Social Work enz.)
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent integer, flexibel en heb een gevoel voor humor.

wat ga je doen

Je observeert en analyseert de problematiek van jeugdigen. Je verzamelt benodigde informatie en voert gesprekken met betrokkenen. Samen met betrokkenen en de behandelcoördinator stel je een multidisciplinair plan van aanpak op, met concrete doelen en passende methoden. Je past specialistische en therapeutische interventies toe. Je biedt individuele- en groepsbegeleiding om een veilige opgroeisituatie voor jeugdigen te realiseren. Je bespreekt en registreert voortgang en resultaten, bewaakt deze, adviseert en past aan waar nodig. Je stelt rapportages op voor betrokkenen. Je biedt praktische opvoedingsondersteuning aan betrokkenen en coacht jeugdigen om eigen hulpbronnen aan te boren voor vervolghulp.

waar ga je werken

Binnen een kleinschalige woon- en ontwikkelomgeving in Gelderland bevindt zich een bijzonder initiatief, waar jongeren tussen 12 en 23 jaar met complexe problematiek de nodige ondersteuning krijgen. Hier, te midden van een levendige woonwijk, kom je terecht in een setting waar maximaal vier jongeren samenleven in een woongroep.

Als jeugdzorgwerker+ maak je deel uit van een nieuw team, bestaande uit gepassioneerde jeugdzorgwerkers, een behandelcoördinator en een regiebehandelaar. Samen zetten jullie je in voor de uitvoering van behandelingen en begeleidingstrajecten binnen deze unieke omgeving.

Het werk omvat een scala aan uitdagingen, waarbij diagnostiek, zelfstandigheidstraining en systeemgerichte interventies tot de mogelijkheden behoren. Het is een plek waar zorg en ontwikkeling samenkomen, en waar jouw bijdrage van onschatbare waarde is voor de jongeren die hier hun weg vinden.

sollicitatie

Heb je interesse in deze leuke nieuwe functie in Tiel?
Solliciteer dan direct via de website.
Heb je vragen over de opdracht? Neem dan contact met ons op.
#vastdienstverband

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: