Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2800 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Eelde
Postcode: 9761TK

In deze uitdagende baan als Commercieel Medewerker Inside Sales krijg jij dé kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Werken bij dit bedrijf betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. In deze rol heb je dagelijks contact met klanten van over de hele wereld en je houdt je bezig met allerhandeklantvragen en diverse offerte- en transportaanvragen door de lucht, over zee of per spoor. Jij zoekt naar de meest geschikte transportoplossingen en dit vereist veel onderzoek. Je onderhoudt dan ook veel contact met een internationaal netwerk van partners én collega’s van overzeese kantoren in meer dan 80 landen. Je maakt deel uit van een enthousiast Inside Sales team met 3 collega’s en je werkt nauw samen met de accountmanagers in de buitendienst. Met elkaar worden resultaten behaald door hard te werken, maar ook door te lachen en plezier te hebben. Klinkt dit interessant? Lees dan sneleven verder.

wat bieden wij jou

  • Direct een dienstverband bij de werkgever
  • Wereldwijde leverancier van transportoplossingen
  • Goede sfeer, een potje tafeltennis en veel gelach
  • Groeien en invloed uitoefenen op jouw carrière pad
  • 24 vakantiedagen en 4 ADV dagen
  • 5% gratificatie + gunstige pensioenregeling

wie ben jij

Jij bent een echte doener met een sterke commerciële drive. Je pakt graag door, hebt lef, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent zeer klant- en servicegericht. Daarnaast ben je leergierig en je pikt nieuwe zaken snel op door het te ‘gewoon’ te doen.

  • je bent MBO4óf HBO geschoold;
  • je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engelse taal;
  • enige werkervaring in de logistieke dienstverlening is mooi meegenomen, maar dat is zeker geen must. Jouw collega’s leren je maar al te graag de kneepjes van het vak!
  • je kunt goed overweg met MS-office en misschien heb je ook al ervaring met een CRM-systeem.

wat ga je doen

Binnen deze rol Commercieel Medewerker Inside Sales ben je eenéchte relatiebouwer en de schakel tussen klanten over de hele wereld en de interne organisatie. Waar de accountmanagers in de buitendienst goed zijn in het verkopen van de dienstverlening, ben jij goed in het opvolgen hiervan! Als Commercieel Medewerker Inside Sales houdt jij je dagelijks bezig metallerhande klantvragen en diverse offerte- en transportaanvragen van klanten. Iedere transportaanvraag die je binnenkrijgt bel je na om te onderzoeken waar de klant behoefte aan heeft. Zodra je in kaart hebt waar klanten behoefte aan hebben, ga jij aan de slag met een passende transportoplossing door de lucht, over zee, per spoor of een combinatie van deze drie. En dit vereist veel onderzoek. Denk alleen maar aan het bepalen van de meest geschikte vervoersmogelijkheden en het bepalen van de realiseerbaarheid van zendingen. Als Commercieel Medewerker Inside Sales onderhoudt je dan ook dagelijks contact met een internationaal netwerk van partners én collega’s van overzeese kantoren in meer dan 80 landen. Het administratief verwerken van bevindingen vanuit het klantcontact in het CRM-systeem, behoren ook tot jouw takenpakket. Evenals het correct afhandelen van klachten, het nabellen van uitgebrachte offertes en leads om hiermee de business uit te breiden. Wil jij op termijn doorgroeien en zelf acquisitie plegen en naar buiten gaan, dan zijn er zeker mogelijkheden. Kortom, een baan vol variatie en doorgroei mogelijkheden.

waar ga je werken

Jouw toekomstige werkgever is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Werken bij dit bedrijf betekent werken bijéén van de topspelers in de logistieke markt. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die zij niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers, over de weg of waar ze opslag in magazijnen kunnen bieden.In Nederland werken ze vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Jij gaat aan de slag op de vestiging in Eelde, waar je samenwerkt met een team van in totaal 15 zeer toegewijde collega’s. Er heerst een prettige en informele werksfeer.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur je CV met motivatie. Heb je vragen? Bel, app of mail met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.