Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: Sittard
Postcode: 6136KV

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw financiële expertise kunt inzetten en tegelijkertijd de kans krijgt om te groeien en te ontwikkelen? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Controller die het team van onze opdrachtgever komt versterken.

wat bieden wij jou

 • marktconform salaris
 • direct in dienst bij de opdrachtgever
 • arbeidsvoorwaarden volgens CAO metaalbewerking
 • 26-verlofdagen en mogelijkheid er 8 bij te kopen
 • fietsplan, fitnessplan en gratis naar SnowWorld
 • doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

wie ben jij

Om succesvol te zijn als Junior Controller, beschik je over een commerciële opleiding of een diploma op het gebied van bedrijfskunde/financiën of controlling. Je hebt enkele jaren werkervaring in controlling/financiële accounting en beschikt over sterke analytische en strategische denkvaardigheden. Affiniteit met cijfers, een onafhankelijke en gestructureerde maniervan werken, en uitstekende interpersoonlijke en teamvaardigheden zijn essentieel voor deze functie. Bovendien is een zeer goede kennis van de Duitse taal vereist, kennis van de Nederlandse taal is een pré is. Tot slot zijn goede MS Office vaardigheden, met name in Excel en Word, noodzakelijk om deze rol succesvol te vervullen. Hieronder een korte opsomming:

 • jij hebt een commerciële opleiding afgerond of hebt een diploma op het gebied van bedrijfskunde/ financiën of controlling;
 • enkele jaren werkervaring in controlling/ financiële accounting;
 • goede interpersoonlijke en teamvaardigheden;
 • zeer goede kennis van de Duitse taal, Nederlands is een pré;
 • jij bent gestructureerd, zelfstandig en analytisch.

wat ga je doen

Als Junior Controller bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Van het implementeren en voorbereiden van financiële overzichten op maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse basis tot het continue verbeteren en optimaliseren van bestaande processen en evaluaties, jij bent de drijvende kracht achter de financiële strategie van ons bedrijf. Je zult ook een essentiële rol spelen bij het ondersteunen van speciale projecten en het opstellen van ad hoc managementrapportages, waardoor je een directe impact hebt op de besluitvorming van het managementteam.

Daarnaast zal je betrokken zijn bij intercompany verrekeningen en facturatie, en zal je zorg dragen voor het controleren van balansdossiers. Een nauwe samenwerking met andere afdelingen, zoals Accounting, Finance en HR, is vanzelfsprekend en biedt jou de mogelijkheid om je netwerk binnen het bedrijf uit te breiden en een breder begrip te krijgen van onze operationele processen.

waar ga je werken

De opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf dat actief is in de verhuur, verkoop en service van hoogwerkers, verreikers, heftrucks en andere machines en gereedschappen voor diverse sectoren, waaronder de bouw, industrie, evenementen en infrastructuur. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Sittard, Nederland, en opereert internationaal met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. De opdrachtgever staat bekend om zijn uitgebreide assortiment hoogwaardige apparatuur, professionele service en klantgerichte benadering, waardoor het een betrouwbare partner is voor zijn klanten. Met een focus op innovatie en duurzaamheid streeft de opdrachtgever ernaar om oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van zijn klanten en bijdragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving.

sollicitatie

Na het lezen geïnteresseerd geraakt? Reageer dan via de button of stuur mij een berichtje via de gegevens hieronder!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: