Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 19 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1018LL

Heb jij de kennis en kunde om e-mailcampagnes te bedenken en tot leven te brengen? Lukt het jou om onze klanten te inspireren en te activeren om naar onze webshops te gaan? Ben jij op zoek naar een rol waarin jij jouw creativiteit kunt omzetten in doelgerichte e- mailcampagnes? Haal dan alles uit de kast als Email Marketeer in het eCommerce team van DPG Media.

wat bieden wij jou

 • Tussen€17- €19 per uur
 • Hoofddorpén Amsterdam
 • 36 urige werkweek
 • Leuke en creatieve functie
 • DPG Media

wie ben jij

In deze rol ga je deel uitmaken van ons eCommerce team dat gedreven is door data, ondernemerschap en innovatie. Als Email Marketeer ben jij onze digitale stem naar al onze lezers en abonnees. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het uitvoeren en analyseren van al onze e-mailcampagnes en zorg jij er onder andere voor dat iedere abonnee op het juiste moment de juiste e-mail ontvangt. Daarnaast houd jij je bezig met de invulling van de mailings, de laatste e-mail technieken, segmentaties, het plannen van verschillende AB-testen en denk jij proactief mee over nieuwe campagnes en de optimalisatie van reeds geïmplementeerde campagnes. Om ervoor te zorgen dat wij onze doelgroep elke dag nog beter en relevanter informeren en
een zo hoog mogelijk resultaat behalen in respons en conversie; werk je nauw samen met onze Senior CRM Specialist binnen het online team.

 • Hbo werk- en denkniveau in de richting van Marketing, Communicatie of een vergelijkbare richting
 • Ervaring met Selligent is een pré
 • Je bent nauwkeurig en secuur en in staat om een grote hoeveelheid informatie in de juiste e-mailgroepen te verwerken
 • Je hebt een zeer goed gevoel voor taal

wat ga je doen

Als Email marketeer ben je onderdeel van het online team die zorgdragen voor alle online- en campagne activiteiten binnen de afdeling eCommerce. Daarnaast werk je nauw samen met zowel Campagne Managers, Partnerships team, Content en Events.

Jij zorgt als geen ander dat onze mailings tijdig en met de juiste boodschap live staan voor onder andere de shops van het AD, de Volkskrant, Nu.nl, Libelle, Donald Duck, HLN, De Morgen en onze events zoals de Winterfair en Zomerweek.

 • Je gaat je vooral focussen op het klaarzetten van onze mailings
 • Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn
 • Je draagt zorg voor de invulling

waar ga je werken

De afdeling Commerce bestaat uit ca. 30 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme en is dé plek waar alle Commerce- activiteiten plaatsvinden. Zowel voor ons eigen merk Leukstetickets.nl, als ook de nieuwsmerken zoals AD en Nu.nl, magazines als Libelle alsook de winkel van Donald Duck. Hiermee willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en eropuit. Met de afdeling zijn we
verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitvoeren van campagnes van onze 38 Nederlandse- en Belgische webshops.

sollicitatie

Interesse? Reageer snel aan de hand van een motivatie want die lezen weécht.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.