Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 8000 euro
Opleiding: WO / master
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: ‘S-GRAVENHAGE
Postcode: 2511BT

Heb je een uitgebreide kennis van politiek en ben je geïnteresseerd in een leidende rol bij de PVV? Dan is er een mogelijkheid om aan de slag te gaan als voltijdse senior beleidsmedewerker voor de PVV in Den Haag!

LET OP: door de lopende formatiegesprekken die veel tijd en aandacht vereisen, is het momenteel niet mogelijk om een termijn te geven van wanneer je terugkoppeling ontvangt over je sollicitatie. Je kan hier natuurlijk wel op solliciteren, dan nemen wij vanzelf contact op wanneer wij groen licht krijgen van de PVV.

wat bieden wij jou

  • salaris:€4.000 – €8.000 o.b.v. kennis en ervaring
  • beleid maken voor een beter Nederland
  • 40 uur in de week
  • Autonomie en ruimte voor eigen initiatief

wie ben jij

We zoeken voor deze vacature een ware kampioen onder beleidsmedewerkers, iemand met aantoonbare affiniteit met politiek en een achtergrond in bestuurskunde. Het is essentieel dat deze persoon een echte passie heeft voor dit vakgebied, en de zich kan vinden in de visie van de PVV. Een nieuwsjunkie die in staat is om complexe materie helder en beknopt te verwoorden, en die stukken kan lezen en direct de kern ervan kan samenvatten. Een HBO-achtergrond met politieke affiniteit of een WO-achtergrond, bijvoorbeeld in geschiedenis, is gewenst.

  • je hebt bij voorkeur een WO opleiding Strafrecht;
  • je bent een nieuwsjunkie;
  • je hebt politieke affiniteit en je kunt je vinden in de ideologie van de PVV;
  • je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

wat ga je doen

Deze rol biedt een brede scope, je houdt je bezig met herziening voor het Nederlandse strafrecht. Je komt samen te werken met een kamerlid om met initiatief wetsvoorstellen te komen en daarnaast werk je nauw samen met juristen. Als juridisch beleidsmedewerker bij de PVV in Den Haag ben je verantwoordelijk voor het opstellen van overtuigende stukken die de standpunten van de partij presenteren. Ook houd je de politieke ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en informeer je de partijleider over relevante trends. Je bent in staat complexe informatie helder te presenteren en prioriteiten te stellen. Deze uitdagende rol vereist effectieve communicatie en samenwerking met verschillende partijen, en het omgaan met politiek gevoelige informatie met integriteit en discretie.

waar ga je werken

Als onderdeel van de PVV-fractie in de Tweede Kamer wordt van jou verwacht dat je fulltime beschikbaar bent, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Flexibiliteit is belangrijk, dus soms kan het wel eens voorkomen dat je wat langer door moet werken. Dit zal niet vaak voorkomen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan onderaan de website!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: