Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 24.37 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Assen
Postcode: 9402NR

Wil jij klanten echt helpen met juridische geschillen? Wil jij aan de slag middels dossierbehandeling in een uitdagende rol? Heb jij een interesse in privaatrecht en consumentenrecht? En wil jij binnen 1 jaar op contract komen bij Univé rechsthulp in Assen? Lees dan gauw verder!

wat bieden wij jou

 • Bruto maandsalaris tussen€2942-€4013 (obv 38 uur)
 • 13de maand + vakantiegeld 8,33% + thuisvergoeding
 • Binnen 1 jaar op vastcontract bij Univé
 • Reiskostenvergoeding van€0,21/km of vergoed ov
 • thuiswerken of op kantoor werken, jij beslist!
 • Univé is 6de plaats als Great place to Work van NL

wie ben jij

Wij zijn op zoek naar kandidaten die een juridische HBO of WO diploma hebben. Het geeft jouw energie om particuliere klanten op juridische gebied te helpen. Met jouw inlevingsvermogen sta je sterk in je schoenen om dossiers op te pakken voor Flex Rechsthulp Consument en Wonen. Als teamspeler heb je sterke samenwerkingsvaardigheden maar kan je ook prima zelfstandig aan de slag. Je bent enthousiast, kritisch, durft besluiten te nemen en vragen te stellen. Je bent een proactief persoon die in staat is de dossiers effectief en efficiënt uit te voeren. Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik jij over onderstaande:

 • Je beschikt over een WO Rechtsgeleerdheid, HBO Rechtsgeleerdheid, HBO rechten of SJD diploma (of bent binnenkort klaar met deze opleiding)
 • Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar en bent bereid om 4 dagen per week te werken

wat ga je doen

Als juridisch medewerker Consument en Wonen pak jij de dossier behandeling op voor particuliere klanten van Univé en helpt deze mensen met juridische geschillen. Jij staat dicht bij de klanten en verdiept je in het dossier om de klanten van Univé te helpen. De thema’s bij de afdeling Consument en Wonen zijn erg divers waardoor je te maken krijgt met verschillende verdiepingen van Privaatrecht en ConsumentenRecht. Denk hierbij aan dossiers die gaan over bijvoorbeeld Huurrecht, Reisgeschillen en Energierecht.

In de basis heb je een backoffice rol waarbij je regelmatig direct contact hebt met de klant om hem/haar goed te kunnen helpen en juridisch te adviseren. Je ben in staat om goed het overzicht te behouden want na een uitgebreide training ben jij verantwoordelijk voor zo’n 40 a 80 dossiers. Dit ga je allemaal gelukkig niet alleen doen maar in een leuk en gedreven team. Hier staat samen centraal en is iedereen goed benaderbaar voor vragen zodat jij met plezier jouw werk kan doen.

Heb je het naar je zin? En doe je het goed? Super! Na 1 jaar wordt jij op contract genomen bij Univé waarna je na 1 jaar een contract krijgt voor onbepaalde tijd bij Unive Verzekeringen. Klinkt mooi toch?

 • Eigen dossierbeheer met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Het opbouwen van een relatie met jouw klanten
 • Echt het verschil maken en klanten van Univé helpen met juridische geschillen

waar ga je werken

Voor deze rol ga je aan de slag bij de afdeling Flex Consument&Wonen van Univé Rechtshulp. Univé Rechtshulp bestaat uit 3 grote afdelingen; het Juridisch Adviescentrum, Flex en de Backoffice. Bij het adviescentrum komen alle telefoontjes binnen en vanuit daar worden veel klanten doorgezet naar Flex. Flex en de Backoffice zijn onderverdeeld in verschillende teams, namelijk:Verkeer, Letsel, Consument en Wonen en uiteraard Werk en Inkomen. Hieronder nog enkele handige weetjes van Univé:

 • Univé is goed bereikbaar met het OV en met de auto
 • De reiskostenvergoeding bedraagt€0,21/km en bij thuiswerken hoort een vergoeding van €3,16 per dag
 • Er zijn goede doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid tot een vast dienstverband
 • Univé heeft een prijs gekregen als ‘Great Place to Work’ waarbij ze op 6de plaatst staan binnen Nederland en 40ste plaats binnen geheel Europa voor het jaar 2023.

sollicitatie

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of mail naar unive@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: