Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 17.87 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Assen
Postcode: 9402NR

Heb jij een HBO of WO opleiding Rechten afgerond en wil jij meer ervaring opdoen op juridisch gebied? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Bij Univé zijn ze op zoek naar rechtshulpverleners op de afdeling Flex Letsel. Een veelzijdige functie met leuke collega’s waar je veel mee samenwerkt. Klinkt goed toch? Lees verder voor meer informatie.

wat bieden wij jou

 • Bruto maand salaris van€2942 (obv 40 uur)
 • Een contract voor minimaal een jaar
 • Een functie van 32-40 uur per week
 • Reiskostenvergoeding van€0,21/km (ook OV)
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen Univé
 • Na inwerken is hybride werken mogelijk

wie ben jij

Als rechtshulpverlener bij Univé ben jij iemand die de klant gelijk gerust weet te stellen. Je vindt het leuk om klanten verder te helpen en je luistert dan ook aandachtig naar hun verhaal. Door de juiste vragen te stellen weet jij het juridische vraagstuk goed uit te werken. Voor deze functie is het belangrijk dat je je goed kan inleven in de klant en daarbij een goede dosis empathie hebt. Daarnaast is het een functie waarbij je veel moet schakelen en wisselen van werkzaamheden. Verder voldoe jij aan de volgende punten:

 • Je bent per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week (28 uur is bespreekbaar)
 • Je heb een HBO of WO studie Rechten afgerond
 • Beschikken over ervaring in klantcontact is een pré

wat ga je doen

Als Rechtshulpverlener bij Univé ga je klanten verder helpen met alle dossiers die onder Letsel vallen. Bij Flex worden de dossiers verwerkt die binnen een half jaar op te lossen zijn. Om dit te doen heb je veel telefonisch klantcontact, maar ook zeker de nodige administratieve taken. Af een toe kan het zijn dat een bepaald dossier ineens voorrang krijgt. Je moet daarom goed weten welk dossier prioriteit heeft en goed keuzes kunnen maken. Kortom, een veelzijdige een leerzame functie.

 • Veel klantcontact en administratieve taken
 • Schakelen tussen dossiers
 • Goed samenwerken met je collega’s en zorgen dat de dossiers juist verwerkt worden

waar ga je werken

Als Rechtshulpverlener ga je aan de slag bij de Flex Letsel, afdeling van Univé Rechtshulp. Univé Rechtshulp bestaat uit 3 grote afdelingen; het Juridisch Adviescentrum, Flex en de Backoffice. Bij het adviescentrum komen alle telefoontjes binnen en vanuit daar worden veel klanten doorgezet naar Flex. Flex en de Backoffice zijn onderverdeeld in verschillende teams, namelijk:Verkeer, Werk&Inkomen, Consument&Wonen en natuurlijk Letsel. Gaat het om een langlopend dossier? Dan gaat het verder naar de Backoffice. Kortom, Rechtshulp is een groot onderdeel van Univé en een leuke plek om te werken! Van studenten, net afgestudeerden, naar medewerkers met jaren ervaring, voor iedereen is er een leuke match bij Univé!

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe jij aan de eisen? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of stuur je motivatie en je cv naar unive@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: