Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 37.82 euro
Opleiding: WO / master
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Assen
Postcode: 9402NR

Voor Univé Rechtshulp in Assen zijn we op zoek naar ervaren juristen bij het team Consument, Wonen&Bestuur. Beschik jij over een WO diploma Nederlands Recht? Ben jij communicatief vaardig, heb je een sterk analytisch vermogen en ben je op zoek naar een volgende uitdaging? Lees dan verder voor meer informatie.

wat bieden wij jou

  • Bruto maandsalaris tussen€4334-€6227 (obv 38 uur)
  • Een functie tussen 32 en 40 uur per week
  • Optie tot deels thuis werken met veel vrijheid
  • Volgende stap in je carrière
  • Naast je salaris een 13e maand en vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding van€0,23/km

wie ben jij

Als jurist bij Univé is het belangrijk dat je zowel in het belang van de klant denkt als voor de organisatie. Je bent daarom iemand die goed beslissingen kan nemen en bent onderhandelingsvaardig. Naast deze punten, ben je natuurlijk ook betrokken met de klant en weet je een juiste dosis empathie over te brengen. Om dit te kunnen doen is goede communicatie van groot belang en weet jij als geen ander welke vragen je dient te stellen op kritische wijze. Voor jou is werk/privé balans ook erg belangrijk. Bij Univé is het mogelijk om hybride te werken en is er veel vrijheid om je eigen tijd in te delen.

Naast dat je je kan vinden in bovenstaande punten en in het bezit bent van een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht, beschik je ook over kennis van ten minste een van de volgende rechtsgebieden:

  • Huurrecht, VvE-recht of Aanneming van werk, verzekeringsrecht, onderwijsrecht, financieel recht of algemeen verbintenissenrecht

wat ga je doen

In de rol van jurist voor rechtsbijstand, ben jij de persoon die vriendelijke en oplossingsgerichte juridische ondersteuning biedt aan verzekerden op de terreinen van Consumentenzaken, Wonen en Bestuur. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen dossiers en weet zelfstandig met ze om te gaan. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opbouwen en behouden van kennis binnen jouw team.

Bovendien, strekken de diensten van Univé zich ook uit naar niet-verzekerden via Rechtshulp on Demand. In jouw praktijk zul je een combinatie van dossiers behandelen, zowel van onze verzekerden als van Rechtshulp on Demand klanten. Hierdoor zal je een gevarieerd scala aan juridische uitdagingen tegenkomen.

  • Een goede combinatie van contact met de klant en het verwerken van de nodige administratie van het dossier
  • Zelfstandig dossierbehandeling met daarbij veel eigen verantwoordelijkheid
  • Je collega’s assisteren waar nodig en er samen voor zorgen dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt.

waar ga je werken

Je komt terecht op de Backoffice van Univé Rechtshulp binnen het team Consument, Wonen&Bestuur (CWB). Deze afdeling bestaat uit bijna 60 juristen verdeeld over twee teams, die samen de binnenkomende verzoeken zo goed mogelijk oplossen. Dit doen ze dan ook behoorlijk goed! De klanten beoordelen Univé Rechtshulp met een 8+. Binnen dit team worden successen gevierd en zorgen ze er samen voor dat alles goed verloopt.

Ook voor je eigen ontwikkeling ben je bij Univé aan het juiste adres! Er wordt veel geïnvesteerd in het kunnen leren en groeien als jurist. Denk daarbij aan regelmatige vakinhoudelijke overleggen met daarnaast een richtlijn in je carrière door middel van een opleidingskalender.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature en wil je onderdeel uitmaken van Univé Rechtshulp? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of stuur je motivatie en je cv naar unive@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: