Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 18 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2311EX

Ben jij op korte termijn beschikbaar en heb je interesse om je (opnieuw) onder te dompelen in de studentenwereld? Dan is deze functie voor langere tijd wellicht de nieuwe baan voor jou. Lijkt het jou leuk studenten bij te staan met al hun vragen omtrent hun studentenhuisvesting? Solliciteer dan snel op deze functie van klantenservice medewerker bij stichting DUWO.

wat bieden wij jou

 • Een tijdelijke functie met uitzicht op lange tijd
 • Op maandag en vrijdag kan je vanuit huis werken
 • Een hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat
 • Bijdragen aan een thuis voor elke student
 • Werklocatie: centrum Leiden
 • Start zo snel mogelijk

wie ben jij

Als klantenservice medewerker bij DUWO werk je samen met het team om klanten goed van dienst te zijn, wat jou een echte teamspeler maakt. Het inspringen voor een collega is voor jou geen probleem. Je vindt studenten een leuke doelgroep om mee te werken en helpt hen op weg, vooral degenen die een woning huren of van plan zijn dit in de toekomst te doen. Het werken met complexe systemen schrikt jou niet af. Je kunt soepel schakelen tussen verschillende taken en draagt samen met je collega’s bij aan de studietijd van DUWO-klanten.

 • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4-opleiding;
 • Beschikbaarheid voor 36 uur per week waarbij je 4 tot 5 zult werken;
 • Beschikbaarheid op woensdag en vrijdag;
 • Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels;
 • Enige ervaring in klantcontact;

wat ga je doen

Als klantenservice medewerker bij stichting DUWO beantwoord je uiteenlopende vragen via telefoon, e-mail en chat. Geen dag is hetzelfde. Je behandelt vragen over betalingen en contracten, maar ook over de kamers zelf. Deze vragen komen niet alleen van Nederlandse studenten; je bent ook het aanspreekpunt voor internationale studenten. Als je vragen hebt over de woning waarop je niet direct een antwoord hebt, schakel je zelf met de woningbeheerders.

Tijdens je inwerkperiode leer je verschillende procedures en voorwaarden van DUWO kennen. Je pakt deze informatie snel op en past deze direct toe in de praktijk.

waar ga je werken

Als klantenservice medewerker werk je op de locatie van Stichting DUWO in Leiden. De maandagen en vrijdagen voer jij je werkzaamheden vanuit huis uit. Incidenteel kan worden gevraagd om te werken op hun kantoren in Delft, Amsterdam of Den Haag. Je komt terecht in een gezellig team waar ze voor langere tijd op zoek zijn naar een nieuwe collega. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor de functie van klantenservice medewerker bij DUWO in Leiden.

sollicitatie

Enthousiast? Wees er snel bij en solliciteer direct op deze functie van klantenservice medewerker bij DUWO in Leiden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.