Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 18.65 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3532AD

Lijkt het jou leuk om klaar te staan voor alle Nederlandse bedrijven die genieten van de koffie- en theeproducten van Douwe Egberts. Dan is dit je kans. Voor het het wereldberoemde Nederlandse koffiemerk Jacob Douwe Egberts, zijn wij op zoek naar een klantenservice medewerker.

NB: this position requires level C1 Dutch language both written and spoken. If you do not match this requirement, we kindly ask you not to apply for this position.

wat bieden wij jou

 • De lekkerste koffie en thee drink je op kantoor
 • € 18,65 per uur + 4,6% adv toeslag
 • Training in de Customer Experience Acadamy
 • Spil tussen bedrijven en Douwe Egberts
 • Ontwikkelen binnen de afdeling
 • Werken bij hét Nederlandse koffie&thee merk

wie ben jij

Als klantenservice medewerker bij Jacobs Douwe Egberts stroomt de hospitality door jouw bloed. Je bent kritisch op je werk en streeft voortdurend naar het leveren van de beste service. Dit doe je door effectief te luisteren, gerichte vragen te stellen en snel de behoeften van de klant in kaart te brengen. Jij bijt je graag vast in een casus en gaat op zoek naar de beste oplossing. Een volle mailbox, een telefoon die gaat, jij deinst er niet voor terug en schakelt makkelijk tussen je werkzaamheden.

 • Je bent voor 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar voor lange termijn;
 • Je werkt graag 3 dagen per week op kantoor in Utrecht;
 • Je hebt een HBO-werk- en denkniveau;

wat ga je doen

Als klantenservice medewerker bij Jacobs Douwe Egberts ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van zakelijke klanten. Dit zijn Nederlandse bedrijven die de thee- en koffieproducten en of machines van Jacobs Douwe Egberts gebruiken. De vragen komen bij jou hoofdzakelijk per mail en telefoon binnen. Dit zijn zeer uiteenlopende vragen, zoals facturatie, contractaanpassingen en problemen met bestellingen. Niet alle vragen hebben direct een oplossing. Je schakelt dan ook veel met diverse interne afdelingen zoals; de operators, de sales- en accountmanagers, en de financiële afdeling binnen Jacobs Douwe Egberts.

Je zult regelmatig trainingen volgen aan de Customer Experience Academy. Zo word jij een expert op het gebied van product- en contractkennis, evenals communicatietrainingen. Er wordt veel nadruk gelegd op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je zal worden blijven uitgedaagd en kan multi inzetbaar op verschillende taken binnen het team worden ingezet.

waar ga je werken

We ontvangen je als klantenservice medewerker graag bij het Customer Service Experience-team van Jacobs Douwe Egberts. Samen met ongeveer 40 collega’s sta jij klaar voor alle Nederlandse bedrijven die van de koffie en thee genieten. Het team straalt veel positieve energie uit en vormt een hechte groep. Je zult 60% van je werkweek op kantoor doorbrengen. Een ruim assortiment aan koffie en thee staat hier voor je klaar. Regelmatig zijn er gezellige borrels met collega’s. De andere 40% van de tijd kan jij je werkzaamheden vanuit huis uitvoeren.

 • Reiskostenvergoeding van€0,23 per km;
 • Internetvergoeding bij thuiswerken van€2,- per dag;
 • 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis)

sollicitatie

Ben jij dé nieuwe klantenservice medewerker die Jacobs Douwe Egberts nodig heeft? Solliciteer meteen via de button.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.