Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: IJSSELMUIDEN
Postcode: 8271RX

Als Supervisor Logistiek bij Uitgekookt in Ijsselmuiden, ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s op het bedrijfsbureau en houd jij je bezig met zowel de korte als de lange termijn. Het gaat om een fulltime functie (38 uur) met uitzicht op een vast dienstverband.

wat bieden wij jou

  • Marktconform salaris.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Ijsselmuiden.
  • 38 uur per week.
  • 1x per 4 weken een weekenddienst vanuit huis.

wie ben jij

Als Supervisor Planning ben je sterk in je communicatie en kun je goed omgaan met diverse persoonlijkheden. Je past je communicatiestijl aan van sturend en direct wanneer nodig, tot sociaal en inlevend. Jouw aandacht voor collega’s bevordert een prettige samenwerking en efficiënte resultaten.

Accuratesse en een gedetailleerde planning geven jou voldoening. Met een gestructureerde aanpak behoud je overzicht over diverse taken. Tegelijkertijd ben je flexibel en speel je soepel in op onvoorziene gebeurtenissen. Het vinden van creatieve oplossingen om de planning rond te krijgen, zie je als een uitdaging.

Jouw profiel ziet er als volgt uit:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring als planner
  • Woonachtig in de regio Kampen.
  • Je bent ongeveer 1x in de 4 weken beschikbaar voor werkzaamheden in het weekend (verdeeld over zaterdag en zondag ongeveer 8 uur)

wat ga je doen

Als Supervisor overzie je de afdeling met een helicopterview, neem je beslissingen op basis van de huidige situatie, en denk je toekomstgericht. Naast het leiden van logistieke projecten, werk je als planner mee aan dagelijkse taken. Als aanspreekpunt op het bedrijfsbureau coördineer je het werk, stuur je bezorgers aan en zorg je voor een optimale routeplanning. Bij calamiteiten tijdens de bezorging handel je efficiënt en effectief, waarbij je proactief denkt en helder communiceert. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klantenservice bij vragen en klachten van bezorgers, en hebt een proactieve en empathische benadering. Kortom, een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid.

waar ga je werken

Het bedrijf dat ruim 190 jaar geleden begon als een lokale groenteteler is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verse maaltijdservice van Nederland. We zijn er met 300 collega’s en 1000 bezorgers voor ruim 250.000 klanten in het hele land. Uitgekookt heeft de traditionele markt voor kant-en-klaarmaaltijden veranderd in een verse, gastronomische maaltijdservice voor jong en oud. Door de innovatieve manier van bereiding, met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen, blijven de smaak en voedingsstoffen van elk gerecht behouden.

sollicitatie

Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. Bij vragen ben ik telefonisch, via whatsapp en per mail goed bereikbaar via 06-83125275 of tessa.van.dijk@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: