Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 27.02 euro
Opleiding: WO / master
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: GRONINGEN
Postcode: 9726AD

Heb jij een succesvol track record op het gebied van coördinatie? Heb je basiskennis en vaardigheden op het gebied van management? Dan is de functie binnen DUO iets voor jou!

Voor DUO zijn wij op zoek naar een ervaren Manager. Het gaat om een functie van in eerste instantie 6 maanden. Met optie tot verlenging!

wat bieden wij jou

 • salaris tussen€ 4.214,85 en € 5.741,76
 • contract voor 6 maanden, met optie tot verlenging
 • werken voor de overheid
 • 32 of 36 uur per week werken
 • uitdagende functie met ontwikkelingsmogelijkheden
 • werken in een dynamische omgeving

wie ben jij

Je beschikt over diepgaande kennis van bedrijfsvoering. Denk hierbij aan begrotingscycli, sturingscycli en HRM-instrumenten. Vooral in het omgaan met thema’s als verzuim. Daarnaast beschik je over ruime ervaring in het leidinggeven. Jij kan goed functioneren in een managementteam met gezamenlijke verantwoordelijkheden.

Verder heb jij goede analytische en probleemoplossende vaardigheden. Je bent gericht op resultaat en werkt graag in een dynamische organisatie. Jij brengt structuur met jou mee! Ook denk jij mee in het continu verbeteren van bedrijfsprocessen en draag jij dit over aan anderen.

Heb jij al gewerkt in een soortgelijke rol binnen een overheidsorganisatie? Dan zien wij dit zeker als voordeel! Bij voorkeur beschik jij over WO werk- en denkniveau.

In het kort heb jij:

 • aantoonbare ervaring als manager
 • ervaring met het werken in een dynamische omgeving
 • het in je om te inspireren en het team te ontwikkelen

wat ga je doen

Als Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en operationele aansturing. Je geeft leiding aan één van de teams binnen de eenheid Debiteuren. In deze functie vervul je HRM-verantwoordelijkheden en activiteiten. Je ontwikkelt en coacht medewerkers. Jij zorgt voor een stimulerende werkomgeving. Je werkt veel samen met andere managersom doelen te behalen.

Binnen DUO kan jij als Manager op verschillende accenten jouw leiderschapskwaliteiten inzetten!

In het kort:

 • zorg je voor een efficiënte afhandeling van klantvragen- en verzoeken
 • bewaak je de kwaliteit van het team
 • coach je medewerkers om te groeien in het werk

waar ga je werken

DUO is er voor studenten, ouders en docenten tot aan overheidsorganisaties. Je komt te werken in een managementteam bestaande uit een enkele managers. Het managementteam werkt nauw samen waardoor er onderling veel contact is.

Het team dat jij aanstuurt, bestaat uit 25 hardwerkende en enthousiaste collega’s. De eenheid Debiteuren zet zich in voor het afhandelen van vragen van debiteuren. Dit op een persoonsgerichte manier, met oog voor de menselijke maat. Er heerst een prettige en enthousiaste sfeer binnen het team.

Het kantoor bevindt zich naast het centraal station in Groningen. Daarnaast worden je reiskosten met het ov voor 100% vergoed. Ook bouw je pensioen op via de pensioenregeling van Randstad. Fijn toch?

sollicitatie

Ben jij de ervaren Manager die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.