Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5062 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2333BA

Ben jij de energieke en betrokken manager die Philadelphia zoekt? Je hebt samen met een collega de verantwoordelijkheid over de teams op de locatie en bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorgén bedrijfsvoering.

Liefde, lef en meesterschap zijn de kernwaarden van Philadelphia. Gelijkwaardigheid van ieder mens is het vertrekpunt. ‘Je mag er zijn en je ontwikkelen op een manier die bij jou past’. Dat geldt voor de cliënten die een beroep op Philadelphia doen én voor haar medewerkers.
– Geeft het jou een kick om voor je cliënten een gewoon, eigen leven vorm te geven volgens de visie van Philadelphia ?
– Begeleid jij teams graag op weg om eigenaarschap en verantwoordelijkheid te kunnen nemen vanuit de besturingsfilosofie zelforganisatie?
– Geloof jij in de kracht van verbinden met medewerkers, verwanten en vrijwilligers om met elkaar zorg te dragen voor een goede kwaliteit van zorg voor clienten?

Dan ben ik op zoek naar jou!

wat bieden wij jou

 • Een salaris in FWG 60 van maximaal€ 5.062,-
 • Ontwikkelingsmogelijkheden om bij/fris te blijven
 • Persoonlijke coaching, training en workshops.
 • Doel is een langere verbintenis te sluiten
 • Je werkt in een duo-schap met je collega manager
 • Een contract van minimaal 32 uur.

wie ben jij

Je bent een coachend leidinggevende die samen met het team zorgt voor optimale zorg op de locatie. Je werkt graag vanuit de visie‘Een gewoon leven, een eigen leven’ en ontdekt samen met het team de mogelijkheden van en voor onze cliënten.

Deze functie is vooral een uitdaging. Je kent en je houdt van de doelgroep. Het is voor jou vanzelfsprekend eerst de persoon en dan pas de beperking te zien. Jouw zelfkennis en zelfvertrouwen geeft rust en duidelijkheid aan bewoners en aan de medewerkers in het team.
We zoeken een energieke en betrokken manager die samen met een collega manager (duo-schap) de verantwoordelijkheid heeft over de teams op de locatie en integraal verantwoordelijk is voor zowel de kwaliteit van zorg als de bedrijfsvoering. Onderling maken jullie afspraken over de verdeling.

wat ga je doen

Gelijkwaardigheid is een belangrijke waarde voor je. Je weet dat je het moet hebben van de verbinding met je bewoners, hun verwanten en medewerkers, dat je elkaar nodig hebt. Je voelt van nature aan wat je wel en niet van iemand kunt vragen en op welk moment je dat het beste doet.
Je bent duidelijk in het stellen van kaders en grenzen en flexibel en gul waar je ruimte kunt bieden. Je levert een adequate bijdrage aan het oplossen van crisissituaties. Jouw bijdrage is verhelderend en de-escalerend en geeft een perspectief voor zowel de veiligheid als het welzijn van de bewoner. Leerervaringen die hieruit komen pas je toe in de dagelijkse praktijk.

In je denken en taalgebruik schakel je van kort en praktisch met de bewoner naar coachend en reflectief met de medewerker en de verwanten naar analytisch en abstract met collega zorgaanbieders en samenwerkingspartners. Je kunt in– en uitzoomen op de verschillende niveaus waarop je acteert. Je betrekt op een natuurlijke wijze de verwanten bij het wonen en betekenisvolle dagbesteding van de bewoners op de locatie.

 • Je bent een ervaren manager die met diverse doelgroepen heeft gewerkt.
 • Je weet als ervaren manager hoe je medewerkers en een team kunt laten groeien. Zo houd je het werken en wonen bij de locatie actueel en aantrekkelijk.
 • Je bent ook een stevige gesprekpartner voor collega zorgaanbieders en andere counterparts.
 • Je hebt zowel zorgexpertise als kennis van en ervaring met de bedrijfsvoering. Je bent goed onderlegd in het methodisch werken.
 • En je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een relevante beroepsopleiding (een verpleegkundige achtergrond kan een plus zijn).
 • Je houdt van samenwerken en door je managementervaring en kennis ben je een zelfstandig manager en vindt je het prettig met je collega-manager het reilen en zeilen van de locatie te bestieren.

waar ga je werken

Liefde, lef en meesterschap zijn de kernwaarden van Philadelphia. Gelijkwaardigheid van ieder mens is ons vertrekpunt.“Je mag er zijn en je ontwikkelen op een manier die bij jou past”. Dat geldt voor alle cliënten die een beroep op ons doen én voor onze medewerkers.
Deze locatie is recent verbouwd en aangebouwd waardoor deze van alle moderne gemakken is voorzien, en ligt midden in een woonwijk. De locatie is ingedeeld in zes kleinschalige woningen en beschikt over een mooie beleeftuin en een eigen dagbesteding. In totaal wonen op de locatie 50 cliënten, waarvan de leeftijd varieert van 18 tot 65 jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om te komen logeren om zo vast te wennen en verwanten te ondersteunen. Philadelphia vindt het belangrijk om de zintuigen van haar cliënten te prikkelen en maakt daarbij o.a. gebruik van een eigen snoezelruimte enmuziekruimte.

sollicitatie

Ben je geinteresseerd ? Nieuwsgierig ? Enthousiast ?
Reageer dan naar mij: hans.spruijt@nl.randstad.com met je CV in WORD en je motivatie. Ik neem contact met je op om je kandidatuur en mogelijk een oriënterende en selecterende afspraak te bespreken. Heb je vragen voordat je besluit te reageren? Neem dan contact met mij op via telefoon 0683144680 of per mail.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.