Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5400 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: STEENWIJK
Postcode: 8331LH

Wil jij een belangrijke rol spelen in het succes van een snelgroeiende internationale producent in Steenwijk? In deze baan als Marketing Manager krijg jij de kans om marketingstrategieën te ontwikkelen en implementeren, die de marktpositie van het bedrijf versterken en de verkoop stimuleren. Jouw doel is om de merkwaarde te vergroten, de omzet te verhogen en de klantloyaliteit te versterken. Je coördineert marketingcampagnes, voert marktonderzoek uit, analyseert markttrends enwerkt nauw samen met het managementteam en de afdelingen Product Development en Sales, zowel in Nederland als in Duitsland. Daarnaast geef je leiding aan en begeleid je een collega op de marketingafdeling. Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Een direct dienstverband bij de werkgever
  • Technische producent met een uitstekende reputatie
  • Bijdrage leveren aan o.a. succes energietransitie
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Een team van gepassioneerde professionals
  • 27 vakantiedagen en 13 collectieve ADV dagen

wie ben jij

Als Marketing Manager kun je strategische marketingplannen ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en markttrends. Hoewel deze rol veel strategisch denken vereist, wordt er ook verwacht dat je praktisch ingesteld bent en over een hands-on mentaliteit beschikt. Je kunt dan ook makkelijk meerdere projecten tegelijkertijd begeleiden. Creatief denken is essentieel voor het ontwikkelen van innovatieve marketingcampagnes en het vinden van nieuwe manieren om klanten aan te trekken. Evenals het kunnen analyseren van gegevens en het interpreteren van markttrends. Bovendien moet je effectief kunnen communiceren met collega’s uit andere teams en in staat zijn om anderen te leiden, te motiveren en te inspireren.

  • je bent HBO of WO geschoold;
  • je hebt een uitgebreide ervaring opgebouwd in marketing (zowel strategisch, tactisch als operationeel), binnen een (internationale) productieomgeving;
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (heb je ook kennis van de Duitse taal dan is dit mooi meegenomen).

wat ga je doen

Als Marketing Manager heb je een cruciale rol in het versterken van de marktpositie en het stimuleren van de verkoop van het bedrijf. Je takenpakket is divers en omvat onder meer een grondige analyse van de huidige situatie en markttrends, waarbij je kansen voor groei en verbetering signaleert. Het opstellen van een gedetailleerd marketingplan behoort tot jouw verantwoordelijkheden, waarbij je niet alleen focust op traditionele marketingactiviteiten, maar ook strategieën ontwikkelt voor het verbeteren van de online aanwezigheid, het vergroten van de merkbekendheid en het genereren van leads. Door regelmatig te rapporteren over de voortgang en prestaties van verschillende marketinginitiatieven, geef je het managementteam en de afdelingen Product Development en Sales waardevol inzicht in wat werkt en wat niet. Op basis hiervan worden aanpassingen gemaakt en activiteiten geoptimaliseerd om de beste resultaten te behalen. Als Marketing Manager blijf je voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Door proactief in te spelen opveranderingen en nieuwe kansen te identificeren, zorg je ervoor dat de organisatie altijd een stap vooruit blijft en zich kan aanpassen aan de dynamische marktomstandigheden. Daarnaast heb je als Marketing Manager de verantwoordelijkheid voor het aansturen en begeleiden van één collega op de marketing afdeling. Kortom, als Marketing Manager krijg je de kans om een sleutelrol te vervullen in het succes van dit bedrijf.

waar ga je werken

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en distribueren van hoogwaardige elektrotechnische producten. Daarnaast speelt dit bedrijf een belangrijke rol in de energietransitie door hoogwaardige elektrotechnische producten te leveren die essentieel zijn voor de modernisering en verduurzaming van energie infrastructuren. Hun klantenkring is breed en internationaal. Variërend van energiebedrijven, de marine, overheidsinstanties, luchthavens tot aan de bouw en industrie. Met passie en toewijding wordt er gewerkt op hun productielocaties in Nederland (Steenwijk) en Duitsland (Kerpen), waar kwaliteit en milieubewustzijn centraal staan. Het bedrijf telt meer dan 200 enthousiaste medewerkers die werken in een collegiale en informele sfeer, waar interne ontwikkeling en groeimogelijkheden zeker worden gestimuleerd

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur je CV met motivatie. Heb je vragen? Contact met Emmanuel Hagabimana via M. 06 23 47 54 73 of E.
emmanuel.hagabimana@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.