Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4600 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: GOUDA
Postcode: 2801BX

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Medewerker Commerciële Binnendienst?
Voor De Goudse Verzekeringen zijn wij op zoek naar een commerciële topper! Je komt terecht in team Schade Particulier. Hierin werk je hoofdzakelijk samen met de assurantieadviseurs, maar heb je ook contact met eindklanten.

Interessant? Lees snel verder!

wat bieden wij jou

 • Salaris van€ 2.750 tot € 4.4600 obv ervaring
 • Fulltime functie met leuke extra’s
 • Eigen fitnessruimte op kantoor
 • Uitdaging en kansen jezelf te blijven ontwikkelen
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Gouda en vanuit huis

wie ben jij

Als medewerker Commerciële Binnendienst ben je sparringpartner voor de jou toegewezen intermediairs. Je ziet en benut commerciële kansen, waardoor deze groep zich uitbreidt en nog betere rendementen oplevert. Met jouw specialistische kennis beoordeel je afwijkende risico’s op een professionele manier. En je voert wijzigingsverzoeken en mutaties uit in het administratiesysteem.
Daarnaast heb jij:

 • HBO/werk- en denkniveau.
 • Diploma Adviseur Schade Zakelijk (PE/PA).
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële binnendienst, met bijbehorende administratieve taken.
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

wat ga je doen

Het team Schade Particulier bestaat uit 12 collega’s waaronder relatiebeheerders, medewerkers commerciële binnendienst en een teamcoördinator. Je houdt nauw contact met de jou toegewezen intermediairs en bouwt met hen een goede band op. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat verzoeken en mutaties binnen een gestelde normtijd zijn uitgevoerd. Dagelijks deel je onderling ervaringen en expertisesuit, met als doel om de gezamenlijke prestaties te verbeteren. Samen met het team onderzoek je constant kansen tot verbetering van de klantbediening, het proces en het product.

Hoe jouw groeipad er precies uitziet, hangt ook af van wat jij zelf graag wil, maar je krijgt in elk geval de ruimte om:

 • Nieuwe producten en ideeën onder de aandacht te brengen bij de adviseurs;
 • Actie te ondernemen wanneer resultaten tegenvallen;
 • In te spelen op de wensen en behoeften van de intermediairs.

waar ga je werken

De Goudse helpt bedrijven, ondernemingen en particulieren met het omgaan met risico’s. Dat doen wij door, samen met adviseurs, actief inzicht en advies te geven in risico’s en door (verzekerings)oplossingen te bieden voor het beperken van deze risico’s. De primaire focus ligt daarbij op bedrijven en ondernemers. De ambitie is om de beste ondernemersverzekeraar van Nederlandte zijn.

Daarnaast richten zij zich ook op specifieke niches waarbij deskundigheid en gespecialiseerde kennis nodig zijn. In de particuliere markt zijn zij actief in segmenten waarin zij onderscheidend kunnen zijn en/of bestaande klanten kunnen helpen bij hun‘persoonlijk’ risicomanagement.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan meteen door op de ‘solliciteren’ knop te klikken en je motivatie achter te laten.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.