Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 54 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3527LA

Werk je graag als meewerkend teamcoach in de gehandicaptenzorg? Ben jij niet alleen enthousiast over het werken op een groep maar ben je ook geïnteresseerd in het opnemen van coördinerende taken? Als ervaren zorgprofessional, ben je bedreven in het begeleiden, coachen en adviseren van je collega’s?
Met jouw empathie, expertise en flexibiliteit draag je bij aan het bevorderen van de kwaliteit van leven van deze cliënten.

Dit gaat om een zzp-opdracht van ongeveer 32 uur per week als coördinerend begeleider op een LVB-groep in Den Dolder.

wat bieden wij jou

  • goed uurtarief als ZZP’er
  • opdracht van 32 uur per week
  • fijne en betrokken collega’s, de lijnen zijn kort
  • uitdagende functie met coördinerende taken
  • geen administratie- of bemiddelingskosten

wie ben jij

Jij bent een begeleider met ruime ervaring in de gehandicaptenzorg. Jouw expertise ligt in de begeleiding van cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking en kunt jouw kennis goed overdragen naar collega’s. Je bent gewend om niet alleen op de groep te staan, maar ook coördinerende taken op te pakken zoals het schrijven van ondersteuningsplannen. Je houdt van regelen en kunt goed overzicht bewaken. Daarnaast ben jij in staat collega’s te coachen.

Verder:

  • heb jij een HBO diploma in de zorg (zoals Social Work, SPH);
  • minimaal 5 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg
  • ervaring in de functie van meewerkend teamcoach (begeleider D)
  • kennis van de methodiek Triple C

wat ga je doen

Je gaat aan de slag als meewerkend teamcoach in de gehandicaptenzorg. Dit doe je op een woning met cliënten die een matig tot licht verstandelijke beperking hebben en bijkomende problematieken. Denk hierbij aan psychiatrische stoornissen, autisme en hechtingsproblematiek. Je hebt veel contact met de bewoners en af en toe lopen de spanningen en komt er verbale of fysieke agressie voor.

Als meewerkend teamcoach draai je mee op de groep en coördineer je de ondersteuning voor enkele cliënten die er wonen. Zo bepaal je samen met collega’s wat er moet gebeuren, voer je gesprekken met verwanten en schrijf je ondersteuningsplannen. Je stemt de zorg van deze cliënten af op hun wensen, dromen en behoeftes. Samen met jouw collega’s zorg je dat jouw cliënten de beste zorg krijgen!

waar ga je werken

Je gaat via Randstad Zorg Professionals werken bij een zorginstelling die begeleiding en behandeling biedt aan mensen met een beperking. Dit kan op het gebied van werken, wonen of ambulante begeleiding zijn. Kwaliteit van de zorg en de eigen regie van de cliënt staan hoog in het vaandel.

We kijken graag met je mee of deze functie bij je past.

Loopt je opdracht af? Dan kijken we graag met je mee naar jouw nieuwe uitdaging.

sollicitatie

Wil jij meer weten over deze vacature van meewerkend teamcoach? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via de website.
#meewerkendteamcoach

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: