Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2316ZL

TNO (Gezond leven/expertisegroep Child Health/in Leiden) zoekt een onderzoeksassistent die metingen kan uitvoeren voor een validatie-onderzoek van een nieuw instrument om de ontwikkeling van kinderen wereldwijd te meten.

wat bieden wij jou

 • TNO Nederland
 • Leiden
 • Parttime functie
 • Afdeling Child Health

wie ben jij

Voor het zelfstandig en secuur kunnen uitvoeren van de metingen dient de onderzoeksassistent een korte (online) training te volgen en mee te lopen met andere onderzoeksassistenten. Na de training dient de onderzoeksassistent een test-afname uit te voeren bij een aantal kinderen. Bij een aantal geslaagde test-afnames ontvangt de onderzoeksassistent de certificering om aan de slag te mogen als onderzoeksassistent.

De functie betreft in eerste instantie de uitvoering van het onderzoek in Leiden en omgeving. Het onderzoek loop naar verwachting tot eind 2024. Idealiter zoeken we onderzoeksassistenten die minimaal op woensdag en vrijdag beschikbaar zijn.

 • Je bent (net) afgestudeerd van de studierichting Pedagogiek, Orthopedagogiek, (Ontwikkelings-)Psychologie, Geneeskunde, of een vergelijkbare studie, of je studeert nog;
 • Je hebt affiniteit met (het meten van) de ontwikkeling van jonge kinderen en vindt onderzoek uitvoeren met gezinnen en jonge kinderen leuk en interessant;
 • Ervaring met het uitvoeren van face-to-face onderzoek/experimenten is een pré; zoals het afnemen van vragenlijsten, uitleg geven over onderzoek, telefonisch inplannen van afspraken met respondenten, onderzoek uitvoeren met jonge kinderen of gezinnen;
 • Je kunt goed zelfstandig en geconcentreerd werken, je bent secuur, oplossingsgericht en je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden (waardoor je bijvoorbeeld jonge kinderen en hun ouders op hun gemak kunt stellen en indien nodig kun
 • Bekendheid of ervaring met het Van Wiegenonderzoek is een pré (niet noodzakelijk);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent in 2024 beschikbaar voor een minimum van 2 dagen per week tot fulltime (16-40 uur per week);
 • Verklaring omtrent gedrag is een vereiste.

wat ga je doen

Het nieuwe instrument is ontwikkeld door partijen als de World Health Organization (WHO), Harvard en ook TNO is nauw betrokken. De validatiestudie wordt uitgevoerd in zeven landen, waaronder Nederland. In Nederland worden metingen gedaan bij ongeveer 1.200 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar in de omgeving Leiden.

De werkzaamheden van de onderzoeksassistent betreft het zelfstandig en op locatie uitvoeren van de metingen van dit nieuwe instrument, als ook het uitleg geven over het onderzoek aan ouders en het maken van afspraken met ouders. Bij ouders met hele jonge baby’s ga je op huisbezoek bij ouders thuis.

waar ga je werken

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is de missie en daar werken de ruim 3400 professionals van TNO, dagelijks aan.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: