Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 60 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1013AA

Ben jij zzp’er en op zoek naar een nieuwe periode-opdracht? En ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin jij graag mensen begeleid naar meer zelfstandigheid?
Als persoonlijk begeleider speel je een essentiële rol in de individuele zorgvraag van de LVB+ cliënt met een leeftijd tussen 18 en 60 jaar.
Dit is een uitdagende opdracht als persoonlijk begeleider waarbij je snel kunt starten voor minimaal 24 uur per week.

Je bent flexibel inzetbaar en hebt kennis en affiniteit met de doelgroep.

wat bieden wij jou

 • duidelijk uurtarief en reiskosten
 • opdracht tussen de 24 en 36 uur per week
 • uitdagende ambulante opdracht
 • de facturatie is goed geregeld
 • geen administratie- of bemiddelingskosten
 • werken in Amsterdam!

wie ben jij

Liefdevol, behulpzaam en hart voor de zorg. Tijdens jouw werk zorg je er voor dat bewoners het beste uit een dag kunnen halen.

Jij bent een begeleider met jarenlange ervaring in de zorg. Je hebt ervaring met het begeleiden van (jong)volwassenen naar zelfstandigheid. Je weet hoe je mensen met een licht verstandelijke beperking kan ondersteunen en motiveren. Je bent duidelijk in jouw communicatie en zoekt samen met jouw cliënten naar de beste oplossingen. Je denkt in mogelijkheden en stelt samen duidelijke plannen op.

 • een HBO diploma in de zorg
 • minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg na afstuderen
 • een geldig BHV- en medicatiecertificaat
 • ervaring als persoonlijk begeleider of soortgelijke functie
 • ervaring met de doelgroep met een lichtverstandelijke beperking

wat ga je doen

Als persoonlijk begeleider ga je werken in een modern gebouw in Amsterdam-Noordoost. Hier begeleid je LVB+ cliënten in de leeftijd 18 t/m 60 jaar. Je luistert naar de wensen van de cliënt en stelt samen met hem of haar een persoonlijk plan op. Dit plan voer je samen met je collega’s en cliënt uit.

Je helpt de cliënt bij het maken van een prettige leefomgeving en draagt bij aan zijn of haar ontwikkeling en sociaal netwerk. Je werkt nauw samen met de gedragsdeskundige en andere zorginstellingen.
Je ondersteunt je cliënt bij alle voorkomende werkzaamheden op verschillende levensgebieden. Het doel is dat ze uiteindelijk op eigen benen kunnen staan.

waar ga je werken

Bij Randstad Zorg Professionals kun je als zzp’er aan de slag met deze opdracht, die een duur heeft van 3 tot 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging.

Wij hebben een uitgebreid landelijk netwerk van zorgorganisaties, waaronder instellingen in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en psychiatrie. Ons doel is om een opdracht te vinden die perfect bij jou past. We nodigen je graag uit voor een gesprek om je wensen te bespreken.

Als de opdracht afloopt, staan we klaar om samen met jou naar de volgende uitdaging te kijken.

sollicitatie

Ben jij als begeleider op zoek naar een nieuwe opdracht? Solliciteer dan via de website!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: