Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2857 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BERGEIJK
Postcode: 5571CP

Ben je op zoek naar een spannende nieuwe rol in personeelsplanning? Als regioplanner krijg je een uitdagende taak. Je kunt jouw kennis, ervaring en planningsvaardigheden combineren met sterke organisatorische skills om de personeelsplanning van een regio met vestigingen te beheren en zo de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

We geloven dat personeelsplanning een vak apart is en we investeren graag in jou om je vaardigheden naar een professioneel niveau te tillen. We vertellen je graag meer!

wat bieden wij jou

  • Direct op contract
  • Dierenkliniek
  • Bergeijk
  • Talloze ontwikkelmogelijkheden
  • Fulltime

wie ben jij

Jij bent klaar voor een nieuwe stap en plannen dat is waar jij goed in bent. Op dit moment zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je liefde voor dieren goed van pas komt! Verder is het belangrijk dat jij;

  • Je hebt HBO denkniveau
  • Je hebt kennis van administratieve processen en planningsprocedures
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en Excel
  • Je bent stressbestendig en in staat om onder druk goed te blijven functioneren

wat ga je doen

Als regioplanner ben je verantwoordelijk voor het opstellen van roosters voor zowel de regio als de vestigingen, waarbij je ongeveer 150 FTE beheert. Je zorgt ervoor dat deze roosters worden uitgevoerd volgens de wettelijke regelingen en het beleid van de organisatie. Het bijhouden van actuele en correcte informatie in de planningssoftware behoort ook tot jouw taken.

Het is jouw verantwoordelijkheid om knelpunten in de roosters tijdig te signaleren en hier alternatieve oplossingen voor aan te bieden, waarbij je ook de consequenties van verschillende keuzes overweegt. Je speelt een actieve rol in het signaleren, analyseren en adviseren van het management over de jaarurenregeling en de te maken keuzes in de planning.

Met behulp van data maak je goed onderbouwde keuzes in de planning en zorg je voor draagvlak bij alle betrokkenen door middel van heldere en transparante communicatie met Clinical Managers.

waar ga je werken

De IVC Evidensia groep is een dierenartsgroep waarbij inmiddels meer dan 300 klinieken en ziekenhuizen in Nederland zijn aangesloten. Iedere vestiging is uniek en heeft haar eigen identiteit.

sollicitatie

Heb jij bovenstaande gelezen en denk jij; hé, dat klinkt goed! Heb jij de kwaliteiten die wij vragen? Laat het ons dan direct weten!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.