Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Hoornaar
Postcode: 4223ME

Voor gemeente Molenlanden zoeken wij een assistent projectleider t.b.v. het regelen van de verhuizing van de gemeente naar een nieuwe locatie. Je gaat de projectleider assisteren en ook voor een deel vervangen tijdens de zomervakantie. De functie loopt tot eind september en is parttime in te vullen voor 16 tot 20 uur per week.

wat bieden wij jou

 • € 3400 tot € 4000 bruto per maand obv 36 uur
 • Opdracht van half mei tot eind september
 • Flexibele uren tussen de 16 en 20 uur per week
 • Werken op verschillende locaties, in bezit auto

wie ben jij

Je bent een organisator met een scherp oog voor detail en het vermogen om een proces tot in de puntjes te stroomlijnen. Je hebt een bewezen staat van dienst als assistent projectleider, bij voorkeur met ervaring in het begeleiden van verhuizingen als (assistent) projectleider.

Daarnaast ben je communicatief sterk, pragmatisch ingesteld en beschik je over een hands-on mentaliteit. Je bent bedreven in het behouden van overzicht, verbindt mensen en werkt oplossingsgericht.

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring, bij voorkeur met verhuizingen en het begeleiden van verhuizingen als (assistent) projectleider
 • Beschikbaar vanaf half mei tot eind september, geen vakantieplannen gedurende de zomer
 • In het bezit van een auto

wat ga je doen

Gemeente Molenlanden gaat komende zomer verhuizen van hun huidige locatie in Hoornaar naar een nieuw pand in Bleskensgraaf. Om de verhuizing soepel te laten verlopen, heeft de gemeente een projectleider aangesteld en is op zoek naar een assistent projectleider om deze te ondersteunen.

Als assistent projectleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse operationele werkzaamheden die betrekking hebben op de verhuizing. Dit omvat deelname aan (sub)projectgroepen, het opstellen van besluitenlijsten, het maken van afspraken en het verrichten van diverse ondersteunende taken.

Daarnaast zal je de projectleider tijdelijk vervangen tijdens de zomerperiode wanneer deze met vakantie is. Jouw inzet zal essentieel zijn om de verhuizing efficiënt te laten verlopen en ervoor te zorgen dat alle aspecten van de verhuizing goed worden uitgevoerd.

 • De projectleider ondersteunen met het uitvoeren van operationele werkzaamheden t.b.v. de verhuizing
 • Deelnemen aan (sub) projectgroepen
 • Opstellen van besluitenlijsten
 • Maken van afspraken en bewaken dat deze worden nagekomen
 • Diverse hand en spandiensten

waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij Gemeente Molenlanden. Deze gemeente werkt met zelfsturende teams waarbij er veel ruimte en vrijheid is om je functie zelf in te vullen en vorm te geven. Jij zult heel nauw samenwerken met de projectleider verhuizingen maar ook met diverse andere collega’s en externen in allerlei projectteams. Je dient in het bezit te zijn van een auto zodat je makkelijke heen en weer kan pendelen tussen de 2 locaties in Hoornaar en Bleskensgraaf.

sollicitatie

Ben jij de gedreven project assistent die een sleutelrol wil vervullen bij de verhuizing van Gemeente Molenlanden? Reageer dan snel want onze eerste voorstelronde is reeds op 2 mei.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: