Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: ‘S-GRAVENHAGE
Postcode: 2491AM

Voor dit middelgrote ingenieursbureau in Den Haag zijn wij opzoek naar een Assistent/ Project Controller. Je zal een cruciale rol spelen bij het verstrekken van inzicht in financiële en projectprestaties door middel van periodieke rapportages. Daarnaast ondersteun jij in deze rol de projectleiders in het verkrijgen van inzicht en controle over de financiële voortgang van hun projecten. Lijkt jou dit interessant en neem jij al relevante kennis en/of ervaring mee? Lees dan verder en solliciteer onderaan de website.

wat bieden wij jou

 • In dienst bij de opdrachtgever
 • 32-40 uur in de week
 • Salaris gebaseerd op kennis&ervaring
 • Uitdagende functie
 • Den Haag
 • Fijne werkgever, direct in dienst

wie ben jij

Voor deze rol zijn wij opzoek naar een ervaren Assistent/ Project Controller. Je zal een cruciale rol spelen bij het verstrekken van inzicht in financiële en projectprestaties door middel van periodieke rapportages. Daarnaast ondersteun jij in deze rol de projectleiders in het verkrijgen van inzicht en controle over de financiële voortgang van hun projecten.

Wij zijn voor deze rol opzoek naar iemand met:

 • Jij beschikt over HBO werk- denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in financiële controle en rapportage;
 • Je hebt uitgebreide kennis van het systeem AFAS Profit en bent instaat dit systeem effectief te beheren;
 • Je bent accuraat, zorgvuldig en gestructureerd;
 • Je bent communicatief sterk en denkt graag in oplossingen;
 • Bij voorkeur heb jij affiniteit met de ingenieursbranche.

wat ga je doen

Als Assistent/Project Controller bij dit bedrijf speel je een cruciale rol in het verstrekken van inzicht in financiële en projectprestaties door middel van rapportages. Je ondersteunt projectleiders bij het beheren van projectfinanciën, controleert nauwkeurig urenstaten en doet voorstellen ter verbetering van het AFAS Profit-systeem. Daarnaast help je bij de financiële administratie, inclusief intercompany facturatie en Btw-aangiften. Ook beheer je softwarelicenties en verzorg je bijbehorende facturatie. Je werkt binnen dit bedrijf aan diverse projecten binnen de sectoren Infra, Waterbouw, Kabels en Leidingen, en Energie en Wind, waarbij je nauw samenwerkt met collega’s.

waar ga je werken

Dit bedrijf is een middelgroot ingenieursbureau gevestigd in Den Haag en Leusden, staat bekend om hoogstaand technisch advies in geotechniek en constructies, met specialisaties in pijpleidingen, waterbouw en infrastructuur. De opdrachtgevers variëren van grote aannemers tot gemeentes, (semi)overheidsinstellingen en nutsbedrijven.

sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature? Wees er dan snel bij en solliciteer direct! Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Spreken we je snel?

Als je vragen hebt over de vacature kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: