Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Bergen op Zoom
Postcode: 4611AR

Ben jij graag op reis voor je werk en vind het niet erg om van huis weg te zijn. Dan is deze baan als Project Manager iets voor jou. Je bent verantwoordelijk voor de engineering en het projectmanagement van de chemische waterbehandeling dosering apparatuur. Samen met je teamleden en de andere service teams lever je elektrische&mechanische oplossingen. Je zal apparatuur gaan opstarten en in bedrijf stellen, daar komen natuurlijk ook reparaties bekijken. Het is voor deze functie belangrijk dat je affiniteit hebt met onder andere de zware industrie.

Ervaring als engineer is belangrijk omdat je ook technische training gaat geven aan klanten/medewerkers. Ben jij klaar voor een overkoepelende rol met mooie verantwoordelijkheden? Twijfel niet en laat het ons weten

wat bieden wij jou

 • Tijdmanagementvaardigheden vereist
 • België, Holland, Duitsland en Noord-Oost Europa
 • Aansturen projectuitvoering&Inbedrijfstelling
 • Meteen op een contract bij onze partner
 • Auto van de zaak, tankpas, goed pensioen&meer
 • Wat verdien je momenteel?

wie ben jij

Wanneer kom jij in aanmerking voor deze mooie baan als Project Manager. Omdat je werkt in het buitenland moet je de Engelse taal goed beheersen zowel mondeling als in schriftelijk, Frans en Duits is een plus. Het is belangrijk dat jij je werk goed kan plannen en je kan houden aan deze planning. Op de werkvloer ben je niet alleen en daarom wordt er van je verwacht je goed kan schakelen tussen alle belanghebbende. Problemen zie je als een uitdaging en laten je harder werken. Je denkt probleemoplossend en het affiniteit met de grote industrie.

Daarnaast zijn de punten hieronder ook van belang;

 • Je beschikt over een passend diploma zoals in de richting van procestechniek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek;
 • Je kan werken met programma’s zoals AutoCad, MS Project en Visio;
 • Je hebt kennis en bewezen bekwaamheid in het uitvoeren van meerjarige serviceovereenkomsten;
 • Je hebt bewezen bekwaamheid in het opstellen van contracten en het opstellen van rapporten en contractuele correspondentie;
 •  Je hebt inzicht in HSE-regelgeving en HSE-beleid en kan deze ook invoeren in de systemen;
 • Goede kennis van relevante contractvoorwaarden, inclusief onder aanneming en inkoop.

wat ga je doen

Zodra jij op locatie bij de klant bent hoor je te voldoen aan alle geldende kwaliteitsnormen. Je hebt meerdere klanten en alle inhoudelijke informatie over de klanten moet goed geregistreerd zijn. Er wordt gewerkt aan de chemische waterbehandeling dosering en meet apparatuur. Je voert controles om de automatisering te waarborgen en de doseerfaciliteiten te onderhouden. Elk project heeft haar eigen budget en jij zorgt ervoor dat alles binnen het budget blijft.

Samen met je klanten bespreek je de planning en de contracten over de oplevering, de assemblage en in bedrijfstelling. Je bent betrokken bij pilots en veldproeven zodra dat nodig is. Je ondersteunt de onderhandeling met de klanten.

Je managed ook het constructie team on-site en daarom komen de volgende taken bij kijken:

 • Je regeld de werkvergunningen en andere vereiste documenten;
 • EHS evaluaties en “Last Minute Risk Assessment”;
 • Faciliteiten check 1 maand voor uitvoering en site inspectie 1 week voor uitvoering;
 • Fungeren als single point of contact voor de klanten on site;
 • Planning bewaken en toezichthouden op alle werkzaamheden.

waar ga je werken

Onze opdrachtgever staat voor expertise, teamwork en innovatie. Ze lopen voorop met activiteiten, die zij ontwerpen om water te besparen en het energieverbruik voor hun industriële klanten te verminderen. Dit heeft weer een positieve impact op het milieu. Het bedrijf is toegewijd om de werknemers een rijke en goede loopbaan te bieden.

Ze werken hier aanéén doel en dat is ‘s werelds meest complexe uitdagingen op het gebied van waterschaarste, kwaliteit, productiviteit, milieu en energie op te lossen. Intern hebben ze verschillende platformen waardoor jij jezelf kan ontwikkelen zoals online als klassikaal.

sollicitatie

Interesse? Laat het mij weten voor 13 januari

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: