Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: Heerenveen
Postcode: 8441ER

Netwerken, sales, werving, selectie, begeleiding… Dit zijn woorden waar je meteen enthousiast van wordt. Als (sales) intercedent voor Randstad Onderwijs ben je samen met je collega Rieneke de spil tussen onze docenten en scholen in het VO en MBO onderwijs voor regio Noord. De focus in deze functie is het bezoeken en binnenhalen van nieuwe klanten door wekelijkse bezoeken en telefonische koude acquisitie. Wanneer je een aanvraag hebt binnengehaald zorg je voor de juiste match; een tevreden kandidaat en klant is jouw streven! Afwisseling en uitdaging gegarandeerd!

wat bieden wij jou

 • € 2550,- tot € 3000,- per maand
 • focus op jouw groei en ontwikkeling
 • Een fulltime functie
 • Noord – Oost Nederland als werkgebied
 • Gezellig team samen met Rieneke, Nathalie en Gert
 • een aantrekkelijke bonusregeling

wie ben jij

 • je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleidingóf aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • je kan goed luisteren en je inleven, waardoor je precies weet hoe je jouw klanten en kandidaten het beste helpt;
 • je bent communicatief vaardig en creatief;
 • je bent bij voorkeur woonachtig in Drenthe of de kop van Overijssel en in het bezit van een rijbewijs, want je bezoekt klanten door de hele regio;
 • bij voorkeur heb je al enige ervaring binnen de arbeidsbemiddeling of in sales/commercie. Nog geen ervaring in de sales, maar beschik je wel over lef, ondernemerschapén een winnaarsmentaliteit? Ik kom graag met je in contact!

wat ga je doen

Je bent als (sales) intercedent meer dan alleen een verbinder en netwerker. Naast het binnenhalen van nieuwe klanten weet je de klant ook op diverse ontwikkelingen doeltreffend te adviseren. Zo bespreek je met je klanten thema’s rondom (aankomende) wetgeving, actuele arbeidsmarktontwikkelingen, employer branding en uiteraard werkplezier. Zo draag je bij aan optimale klanttevredenheid. En verder:

 • koppel je samen met je collega de beste docenten aan jouw klanten. Commercie, relatiebeheer en werving&selectie, alles komt aan bod in deze rol.
 • hou je van snel schakelen. Heeft een klant nú een vraag, dan moet je ook nú schakelen. Goed kunnen prioriteren is cruciaal.
 • ben je als consultant de spil tussen Randstad Onderwijs en de scholen. En daarin krijg je veel vrijheid. Signaleer je kansen of heb je goede ideeën om onze dienstverlening nog verder uit te breiden? Dan krijg je volop ruimte om dat uit te werken en t

waar ga je werken

De specialty Randstad Onderwijs voor regio Noord richt zich op docenten en ondersteunend personeel in het VO en MBO onderwijs in regio Noord&Oost. Onze klanten en kandidaten zijn bevlogen en zich bewust van de maatschappelijke impact van hun werk, in ons team zijn we er dan ook trots op dat wij hier aan bij mogen dragen!

Je komt te werken in het enthousiaste team van Randstad Onderwijs. Als team zorgen zij ervoor dat ze zoveel mogelijk onderwijs vacatures in Noordoost Nederland invullen. Samen met Rieneke zorgen jullie voor de beste kandidaten om de vacatures in te vullen voor regio Noord. Jullie mogen daarin al jullie creativiteit gebruiken. Als team Noord&Oost werken jullie een dag samen in Zwolle. De rest van de week bezoek je klanten in de regio of sluit je aan op andere vestigingen door de regio in het Noorden. Je bent tenslotte samen met Rieneke hét gezicht voor Randstad Onderwijs en zichtbaarheid is key!

sollicitatie

Wil je graag in contact komen met ons om jouw wensen te bespreken? Solliciteer dan snel en vergeet niet jouw cv mee te sturen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.