Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 55 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Postcode: 3055KM

Ben jij een toegewijde pedagogisch medewerker die zich richt op de ontwikkeling van kinderen? Ben je bedreven in het begeleiden van kinderen met complexe leer- en gedragsuitdagingen? Heb je plezier in het opstellen van behandelplannen en ben je graag het aanspreekpunt voor je collega’s? Wil je je expertise en vaardigheden benutten als zelfstandig zorgprofessional?

Ontdek deze opdracht in de gesloten jeugdzorg van 32 uur per week. Je kunt binnenkort aan de slag voor een periode van 3 tot 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging na overleg.

wat bieden wij jou

 • tarief tussen de 50 en 55 euro per uur
 • Opdracht van 32 tot 36 uur per week
 • Een uitdagende opdracht als pedagogisch medewerker
 • Opdracht tussen de 3 en 6 maanden
 • Geen bemiddelings- of administratiekosten
 • Werken in de gesloten jeugdzorg

wie ben jij

Jij bent een ervaren pedagogisch medewerker. Je weet hoe je de juiste begeleiding biedt aan kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Als professional in dit vakgebied deel je graag je kennis met anderen. Je komt goed tot je recht op de groep en vindt het leuk om het team aan te sturen.

Verder:

 • heb je een hbo-diploma in de zorg (SPH, SW, MWD)
 • beschik je over een geldige SKJ-registratie
 • heb jij minimaal 5 jaar werkervaring in de (gesloten) jeugdzorg
 • heb je ervaring in een aansturende/leidinggevende functie
 • heb je ervaring met het schrijven van behandelplannen

wat ga je doen

Tijdens deze opdracht begeleidt en stimuleer je kinderen tot 18 jaar in een residentiële groep. Deze kinderen hebben complexe leer- en gedragsproblemen, soms ook in combinatie met psychiatrische aandoeningen.

Je stelt behandelplannen op en werkt op de groep. Samen met je collega’s streef je naar een zo goed mogelijk behandelklimaat. Je geeft vorm aan behandeldoelen en voert concrete pedagogische activiteiten uit.

Naast je begeleidende rol op de groep coach je collega’s en geef je feedback. Je werkt nauw samen met de afdelingscoördinator en de gedragswetenschapper van je groep. Je hebt de verantwoordelijkheid voor roostering, kasbeheer en activiteitenplanning. Verder lever je een bijdrage aan teamvergaderingen, trainingen, stagebegeleiding en inwerkprogramma’s.

Houd er rekening mee dat deze opdracht plaatsvindt in een 24-uurs setting, wat betekent dat je onregelmatige diensten draait.

waar ga je werken

Je gaat werken bij een grote jeugdzorg organisatie. Je behandelt, begeleidt, stimuleert, activeert, ondersteunt en observeert kinderen van 6 tot 18 jaar in een residentiële groep. De kinderen verblijven gezamenlijk in een woning op het terrein. Waar mogelijk krijgen de kinderen onderwijs op reguliere scholen, en waar nodig op speciaal onderwijs.

Loopt deze opdracht af? Dan kijken wij graag met jou mee naar de volgende uitdaging.

Randstad Zorg Professionals heeft een uitgebreid netwerk van zorgorganisaties. Je kunt opdrachten doen in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en psychiatrie. Wij werken samen met begeleiders en verpleegkundigen op zzp-basis. We bieden interessante opdrachten waarin je een wezenlijk verschil kunt maken voor organisaties. Aan de hand van je voorkeuren brengen we je graag in contact met de opdrachtgevers.

sollicitatie

Ben jij pedagogisch medewerker die gaat bijdragen aan een verbetering binnen de jeugdzorg? Wees er dan snel bij en solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: