Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 57 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: HEERLEN
Postcode: 6411AJ

Ben jij een ervaren (coördinerend) begeleider? En zoek jij een nieuwe opdracht in de gehandicaptenzorg? Bekijk dan deze vacature en kom werken op een woning met cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Zorg jij voor een warme en veilige omgeving voor deze cliënten?

Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een ervaren begeleider in de gehandicaptenzorg. Je werkt op een woning in de omgeving in Maastricht of een woning in de omgeving van Geleen. Je werkt als begeleider op de woningen en hebt coördinerende taken. Je houdt je bezig met de kwaliteit van de zorg en het contact met het netwerk van de cliënten.

Dit is een opdracht tussen de 24 en 36 uur per week.

wat bieden wij jou

  • goed uurtarief als zzp’er + reiskosten
  • werken als senior begeleider op de woongroep
  • opdracht van 3 tot 6 maanden
  • deel jouw kennis met collega’s
  • opdracht vanaf 24 uur per week
  • werken in de omgeving van Maastricht

wie ben jij

Jij bent een begeleider met ervaring in een senior rol/coördinerend begeleider. Je hebt affiniteit met cliënten met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Je bent alert op kleine signalen en past je begeleidingsstijl daar moeiteloos op aan. Ook kan je je goed inleven en inschatten wat jouw cliënten nodig hebben. Jij biedt deskundige, warme zorg en vind het niet erg om intensieve lichamelijke zorg te bieden. Plannen en organiseren zijn sterke punten van jou. Tot slot ben je communicatief sterk en onderhoud je het contact met het netwerk om de cliënt heen.

Verder heb jij:

  • een mbo-niveau 4 of hbo-diploma in de zorg (zoals Maatschappelijke zorg, SPH, Social Work)
  • ruime ervaring in de gehandicaptenzorg
  • ervaring in een soortgelijke functie

wat ga je doen

Tijdens deze opdracht werk je niet alleen op de groep, maar houd jij je ook bezig met de kwaliteit van de zorg.
Je signaleert mogelijke knelpunten in de zorg en doet verbetervoorstellen. Tot slot houd je je bezig met het vastleggen van de zorg, begeleiding en ondersteuning in ondersteuningsplannen. Je doet dit in samenspraak met de teamleider en hebt regelmatig overleg met de gedragskundige.

Als begeleider op de groep straal je rust uit. Je biedt begeleiding en verzorging aan mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). Nabijheid en verzorging vormen de kern van jouw werk op de woning. Je stimuleert cliënten met nieuwe prikkels en activiteiten. Samen met je collega’s creëer je een veilige en positieve omgeving waarin de cliënten zich comfortabel voelen. Je hebt oog voor de kleine dingen en neemt de tijd om te genieten van elk moment, op het tempo van de cliënt. Op die manier creëren jullie samen kostbare geluksmomenten!

waar ga je werken

Via Randstad Zorg Professionals ga je aan de slag in de gehandicaptenzorg.

Het begint bij jou. We gaan graag met je in gesprek om jouw ervaring en wensen te bespreken. Wat wil je bereiken in een opdracht? Wat zijn jouw voorkeuren en wat past minder goed bij jou? Met deze informatie kunnen we op maat gemaakte opdrachten voorstellen die perfect bij jou aansluiten.
Of je nu op zoek bent naar uitdagingen in de GGZ, gehandicaptenzorg of jeugdzorg. We denken graag met je mee!

sollicitatie

Wil jij meer weten over deze opdracht als begeleider? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via de website.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: