Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 525 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: Vijzelstraat
Postcode: 1017HL

Zoek jij vanaf februari een HR (meewerk) stage waarbij we samen met jou bepalen hoe we de stage het beste vorm kunnen geven? Planning&pool management, recruitment, duurzame inzetbaarheid, alles kan!

Wij zijn benieuwd naar wat jij wil leren en ontwikkelen en gaan daarover graag in gesprek. Onze collega’s zijn namelijk van A tot Z verantwoordelijk voor hun eigen ‘winkel’ en pakken alle taken op: van recruitment tot doorstroom.
Als stagiair wordt jij onderdeel van het team en kan je het verschil maken op een onderdeel dat jij interessant vindt.

Wil jij in gesprek om samen te bepalen of je bij Randstad kan leren en ontwikkelen wat je wilt?
Zoek niet verder en meld je aan!

wat bieden wij jou

 • Stagevergoeding van€ 525,-
 • Kennismaken met de wereld van HR
 • Stagiair bij de grootste HR dienstverlener
 • Heel veel ruimte voor jouw stageopdrachten
 • 32 tot 40 uur meewerken
 • Werken in verschillende branches

wie ben jij

Vanaf februari 2024 zoeken we tenminste zeven meewerkstagiairs! Tijdens je stage ben je bereid om 24 tot 32 uur mee te werken en herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je hebt een HBO werk-/denkniveau of een mbo-niveau 4 studieachtergrond op het gebied van HR;
 • Je bent commercieel ingesteld en gaat altijd voor het optimale resultaat;
 • Je bent proactief en snel schakelen is voor jou vanzelfsprekend;
 • Verder ben je niet bang om met onze flexwerkers en klanten in gesprek te gaan;
 • En tot slot, durf je keuzes te maken en knopen door te hakken.

wat ga je doen

Als stagiair ben je onderdeel van het gehele HR proces: van het zoeken van kandidaten, het matchen met de juiste functie en het begeleiden van flexwerkers! Je draagt jouw steentje bij in het team op de onderdelen waar jij je in wil ontwikkelen. Dat kan zijn door de perfecte kandidaat te vinden, maar ook zorg je dat alles op de achtergrond vloeiend verloopt. Dit betekent dat jouw flexwerkers hun contract op tijd kunnen inzien, maar ook iedere week het juiste bedrag uitbetaald krijgen. En blijkt dat een flexwerker klaar is voor een nieuwe uitdaging: is het aan jou om te zorgen dat hij of zij de juiste opleiding krijgt aangeboden om een stap te kunnen maken. Kan dat niet bij de huidige opdrachtgever? Denk jij mee over een vervolgplek!

En er is natuurlijk ruimte voor jouw eigen opdracht! Want wij kunnen een altijd een frisse blik gebruiken om onze dienstverlening nóg beter te maken. Voor klanten, maar ook zeker voor onze talenten!

We bieden je mogelijkheden aan in verschillende branches die we graag met je doorspreken. In welke omgeving wil jij graag werken? Deéén werkt liever in een dynamische en snelle omgeving zoals Schiphol, de ander houdt meer van structuur en regelmaat zoals we die kennen bij onze klanten in het onderwijs en in de zorg.

Onderstaand alvast drie concrete plekken die we je kunnen aanbieden, al is er altijd meer mogelijk:

 • Een stageplek op onze gloednieuwe inhouse locatie in het AMC met veel aandacht voor binding, begeleiding&ontwikkeling van onze talenten;
 • Een stageplek op Schiphol met veel klanten in de logistieke sector;
 • Een stageplek op wisselende locaties in Amsterdam met een focus op onderwijsondersteunende profielen bij grote onderwijsinstellingen in het MBO,HBO&WO.
 • Een stageplek bij onze hospitality afdelingen, namelijk bij de Ziggo dome, ArenA en diverse klanten in de binnenstad!

waar ga je werken

Randstad is een pionier in de HR-dienstverlening. Sinds de oprichting in 1960 zijn wij uitgegroeid tot grootste hr-dienstverlener in de wereld. Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. In de hele wereld, en zeker ook in onze thuismarkt Nederland. Werken bij Randstad betekent werken in een grote organisatie waar jij als mens centraal staat: wat doe jij morgen?

sollicitatie

Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk! Maar we begrijpen ook dat je dit goed wil overwegen. De deadline om te reageren staat daarom op 15 december

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.