Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 550 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1101AX

Zoek jij een toffe stage? Is het altijd al jouw droom geweest om in de Johan Cruijff ArenA te werken?Én vind jij het leuk om bij te dragen aan de organisatie van een wedstrijd van AFC Ajax, het Nederlands elftal of een concert? Solliciteer dan nu om als Randstad stagiair bij het grootste stadion van Nederland te komen werken. Per augustus/september 2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair.

In de Johan Cruijff ArenA zit een‘’inhouse’’ vestiging van Randstad. Randstad is verantwoordelijk voor de werving&selectie, planning, verloning, binding&begeleiding van een groot deel van het personeel van de Johan Cruijff ArenA zoals: stewards, event hosts, hostesses, beveiligers, gidsen en medical stewards. Als stagiair bied je ondersteuning in de verschillende werkzaamheden.

wat bieden wij jou

 • Een stagevergoeding van€550,-
 • Leerzame stage die goed op jouw cv staat
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Ruimte voor een eigen opdracht/ onderzoek
 • Werken in het mooiste stadion van Nederland
 • Werken in een klein team van gezellige collega’s

wie ben jij

Jij zoekt per augustus/september 2024 een stage voor minimaal 5 maanden. En verder?

 • Je volgt een HBO studie op het gebied van HRM, Sportmartketing of een andere passende studie.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Hard werken is jou niet vreemd en je steekt graag jouw handen uit de mouwen.
 • Je hebt een leergierige instelling.
 • Je bent vier dagen per week beschikbaar om mee te werken.

wat ga je doen

Jij ondersteunt de intercedenten in de voorbereidingen van wedstrijden van AFC Ajax, het Nederlands elftal en concerten, denk hierbij aan Pink, Taylor Swift en De Toppers.

Wij starten de dag met een dagstart en daarin bespreken we gezamenlijk wat er die dag moet gebeuren. Jij weet nu jouw taken en kunt aan de slag. Je zorgt dat de administratie op orde is, neemt de telefoon op wanneer wij gebeld worden en hebt dus veel contact met onze werknemers! Je helpt bij het organiseren van de verschillende evenementen. Daarnaast ondersteun je bij het organiseren van de nieuwe stewardopleiding die maandelijks plaatsvindt voor onze nieuwe talenten. Je bent hierbij grotendeels verantwoordelijk voor de werving en het spreken van de sollicitanten. Je vindt het leuk om het gesprek aan te gaan en de kandidaten te leren kennen.

Het zou leuk zijn als je af en toe in de weekenden of avonden beschikbaar bent om tijdens de evenementen aanwezig te zijn enécht een kijkje te kunnen nemen achter de schermen. Daarnaast krijg je de ruimte voor een onderzoek of opdracht.

waar ga je werken

Ben jij degene die de rol van Mabel en Dylan gaat overnemen? Zij beschrijven hun stage bij Randstad Johan Cruijff ArenA als een onvergetelijke leerervaring op het gebied van communicatie, waarbij ze zich bezighielden met diverse taken. Hun betrokkenheid bij het organiseren van AFC Ajax-wedstrijden, zowel in de Eredivisie als de Conference League, gaf ze een uniek inzicht achter de schermen. Naast de boeiende werkzaamheden genoten ze van de dynamiek binnen het supergezellige en jonge team. Ben jij klaar om samen met dit team aan de slag te gaan en een kijkje achter de schermen te krijgen tijdens evenementen in de Johan Cruijff ArenA?

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct en dan nemen wij contact met jou op. Wie weet word jij onze nieuwe collega in de Johan Cruijff ArenA. Voor vragen kun je contact opnemen met Mabel of Dylan via arena@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden: