Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3685.2 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zeeland
Plaats: HULST
Postcode: 4561GC

Jij hebt een passie voor klanttevredenheid en volle schappen. Jij bent verantwoordelijk en hebt HBO werk en denkniveau. Als supermarktmanager operatie houd jij van een flexibel rooster en geniet jij van voldoende vrije dagen. Tenslotte kom jij direct in dienst bij het bedrijf en dus niet via Randstad! Zie jij deze mooie kans wel zitten? Solliciteer dan snel.

wat bieden wij jou

  • tussen de€ 2895 en € 3685 bruto per maand
  • Werken in een groot en gezellig team!
  • direct op contract bij het bedrijf
  • Hulst
  • 32 tot 40 uur per week, werkdagen in overleg
  • werken in een supermarkt

wie ben jij

Jij bent een ambitieus persoon met voldoende mensenkennis. Jij stuurt mensen goed aan en kunt klanten helpen indien nodig. Daarnaast denk jij graag mee over het beleid. Samen met het managementteam zorg je voor het behalen van de doelen. Jij bent handig met digitale middelen die bij jouw werk komen kijken. Jij hebt analytisch vermogen, kunt goed plannen en werkt doelgericht.

Onderstaande punten zijn zeker terug te vinden op jouw CV:

  • aantoonbaar HBO werk en/of denkniveau;
  • hands-on mentaliteit, meewerken op de vloer wanneer dit nodig is;
  • aantoonbare ervaring met winkelprocessen;
  • en leiderschapskwaliteiten.

wat ga je doen

Als supermarktmanager operatie maak jij de planningen van het team en stuur jij shiftleiders aan. Je probeert hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van medewerkers. Daarnaast geef jij leiding over de shiftleiders. Daarbij geef jij hen input over het begeleiden van de vakkenvullers. Jij begeleidt hierbij ook nieuwe medewerkers en bent aanwezig bij sollicitatiegesprekken.
Als manager neem jij jouw team mee in de resultaten van de afdeling. Samen gaan jullie voor de beste klantbeleving zorgen. Daarnaast ben jij ook betrokken bij het managementteam. Jij weet wat er speelt bij de andere afdelingen en overlegt samen met de andere managers hoe jullie samen het beste resultaat voor de winkel gaan behalen. Wanneer jouw collega van een andere afdeling er niet is, neem jij dit waar en weet jij dit ook op de juiste manier over te nemen. Zo stemmen jullie af dat er tijdens openingsuren altijd iemand aanwezig is. Tenslotte spreek jij als supermarktmanager ook met jouw team over hun functioneren en koppel je dit terug aan jouw leidinggevende. Jij bent verantwoordelijk voor het hele proces, van magazijn tot aan het gevulde schap. Jij bent dagelijks bezig met de planning, richtlijnen en procedures die komen kijken bij gevulde schappen in de supermarkt. Ook houd jij jezelf bezig met de indeling van de winkel. Zo zorg jij dat de winkel er altijd opgeruimd en schoon bij ligt.

waar ga je werken

Je komt te werken in een grote supermarkt in Hulst. Het is een franchiseonderneming, dit houdt in dat de winkel zelf kan beslissen om af te wijken van het landelijke beleid. Dit zorgt ervoor dat je zelf ook veel invloed hebt op de bedrijfsvoering. Je komt te werken in een team van 4 managers.

sollicitatie

Klaar voor een nieuwe uitdaging en pas jij binnen dit profiel? Solliciteer dan snel!
Vragen? Bel dan naar Daniëlle, Marjolein of Myrthe op 0115-640300 of stuur een mailtje naar terneuzen@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.