Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3685.2 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zeeland
Plaats: HULST
Postcode: 4561GC

Jij hebt een passie voor klanttevredenheid en verse groentes. Jij bent verantwoordelijk en hebt HBO werk en denkniveau. Als supermarktmanager houdt jij van orde en een schone werkplek.
Tenslotte kom jij direct in dienst bij het bedrijf en dus niet via Randstad! Zie jij deze mooie kans wel zitten? Solliciteer dan snel.

wat bieden wij jou

  • tussen de€ 2895 en € 3685 bruto per maand
  • Werken in een groot en gezellig team!
  • direct op contract bij het bedrijf
  • Hulst
  • 32 tot 40 uur per week, werkdagen in overleg
  • werken in een supermarkt

wie ben jij

Jij bent een ambitieus persoon met voldoende mensenkennis. Jij stuurt mensen goed aan en kunt klanten helpen indien nodig. Daarnaast denk jij graag mee over het beleid en zorg jij samen met het managementteam voor het behalen van de doelen. Jij bent handig met digitale middelen die bij jouw werk komen kijken. Jij hebt analytisch vermogen, kunt goed plannen en werkt doelgericht.

Onderstaande punten zijn zeker terug te vinden op jouw CV:

  • aantoonbaar HBO werk en/of denkniveau;
  • Hands-on mentaliteit, meewerken op de vloer wanneer nodig;
  • aantoonbare ervaring met winkelprocessen;
  • en leiderschapskwaliteiten.

wat ga je doen

Als supermarktmanager Vers maak jij de planningen van het team. Je probeert hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van alle medewerkers. Daarnaast geef jij leiding over de medewerkers vers. Jij begeleidt hierbij ook nieuwe medewerkers en bent aanwezig bij sollicitatiegesprekken. Als manager neem jij jouw team mee in de resultaten van de afdeling en zorgt dat jullie samen voor de beste klantbeleving gaan. Daarnaast ben jij ook betrokken bij het managementteam. Jij weet wat er speelt bij de andere afdelingen en overlegt samen met de andere managers hoe jullie samen het beste resultaat voor de winkel gaan behalen. Wanneer jouw collega van een andere afdeling er niet is, neem jij dit waar en weet jij dit ook op de juiste manier over te nemen. Zo stemmen jullie af dat er tijdens openingsuren altijd iemand aanwezig is. Tenslotte spreek jij als supermarktmanager ook met jouw team over hun functioneren en koppel je dit terug aan jouw leidinggevende.

waar ga je werken

Je komt te werken in een grote supermarkt in Hulst. Het is een franchiseonderneming, dit houdt in dat de winkel zelf kan beslissen om af te wijken van het landelijke beleid. Dit zorgt ervoor dat je zelf ook veel invloed hebt op de bedrijfsvoering. Je komt te werken in een team van 4 managers.

sollicitatie

Klaar voor een nieuwe uitdaging en pas jij binnen dit profiel? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.