Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Almelo
Postcode: 7607XJ

Wij zijn op zoek naar kandidaten die de opleiding logistics management, logistiek en economie, ES-Log of (technische) bedrijfskunde (bijna) hebben afgerond. Wil jij in gesprek over de mogelijkheden? Hieronder zie je onze werkwijze.

wat bieden wij jou

  • Instapsalaris tot€ 3.000,- bruto p/m obv 40 uur;
  • Een werkweek van 32 of 40 uur (jouw voorkeur);
  • Een direct dienstverband bij de opdrachtgever;
  • Een werkgever die je begeleiding kan bieden;
  • Een werkgever die past en waar je je thuis voelt;
  • Een werkgever dicht bij je woonplaats.

wie ben jij

Je beheerst de Nederlandse taal, je bent leergierig en je wil het beste uit jezelf halen. Samen gaan wij graag opzoek naar een passende uitdaging!

  • Studeer je momenteel nog richting logistiek, supply chain of (technische) bedrijfskunde?
  • Ben je bijna klaar met je studie richting logistiek, supply chain of (technische bedrijfskunde)?
  • Heb je al werkervaring opgedaan in de logistieke branche maar ga je graag een nieuwe uitdaging aan?

wat ga je doen

Als supply chain planner sta je op een belangrijke positie in een organisatie. Je zorgt ervoor dat de tijdige levering van goederen wordt gewaarborgd. Afhankelijk van het bedrijf en het focusgebied worden je werkzaamheden bepaalt. Ook de grootte van een werkgever maakt wat voor planningen op het gebied supply chain er gemaakt worden. Vanuit Randstad Logistiek en Supply Chain bemiddelen wij kandidaten richting supply chain planner functies als: demand planner, grondstofplanner, productieplanner, orderplanner of transportplanner. Weet je (nog) niet precies welke kant je op wil binnen de supply chain? Ook dan gaan we graag het gesprek aan.

waar ga je werken

Ons eerste contact zal telefonisch zijn of per e-mail. Vervolgens plannen wij een (digitaal) kennismakingsgesprek in en bespreken we uitvoerig jouw wensen en ervaringen. Vanuit dit gesprek krijgen wij een goed beeld van wie je bent, wat je kan en wat je zoekt. Daarnaast zullen wij overleggen hoe wij voor jou op de beste manier te werk kunnen gaan. Hebben we momenteel een passende vacature openstaan, gaan wij actief voor je opzoek of zetten we in op beide?

Als je momenteel een vaste baan hebt, helpen wij je graag weer verder naar een vaste baan! Ook onze opdrachtgevers merken de schaarste in de arbeidsmarkt en kunnen dan ook 9 van de 10 keer een vaste baan terug bieden.

sollicitatie

Wil jij deze kans niet aan je voorbij laten gaan en zou je graag in gesprek gaan? Solliciteer dan vooral. Bij vragen ben ik, Tessa van Dijk telefonisch, via whatsapp en per mail goed bereikbaar via 06-83125275. #vastdienstverband

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: