Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5586 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: leeuwarden
Postcode: 8913HC

Ben jij de teamcoach die ruime ervaring heeft in het coachen van leidinggevenden in een veranderende omgeving, sta je stevig in je schoenen, maak je gemakkelijk contact op alle niveau’s en zorg jij met jouw warme&zakelijke communicatie dat mensen enthousiast worden om in beweging te komen…Dan hebben wij een mooie, uitdagende opdracht voor jou bij de BelastingTelefoon.

wat bieden wij jou

 • Opdracht voor 10 maanden
 • 32 tot 36 uur per week
 • 100% vergoeding met het OV
 • Werken op kantoor

wie ben jij

De arbeidsmarkt blijft vol op in beweging. Deze brengen diverse kansen en uitdagingen met zich mee. Zo staat ook de Belastingdienst voor een aantal uitdagingen, vandaag en morgen. Jij houdt je hierin stabiel staande als adviseur inzetbaarheid en verzuim. Jij hebt hbo+ werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met het coachen van leidinggevenden en deze coaching in een veranderende omgeving. Jij bent in staat iemand aan te zetten tot een actie. Werken op kantoor doe jij het liefst, aangezien je hier de beste face-to-face gesprekkenén coaching kunt voeren.

 • Je hebt hbo+ werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in relevante richting;
 • Je hebt een erkende coaching opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met effectieve coaching van leidinggevenden in een veranderendeorganisatie;
 • Je bent aantoonbaar expert in HR gesprekken, verzuimcoaching en duurzame inzetbaarheid.

wat ga je doen

De functie van Teamcoach is nieuw binnen de Belastingdienst. Jij bent de gesprekspartner voor de vestigingsmanager, teamleiders en supervisors op het gebied van HR-vraagstukken. Deze vraagstukken zijn gericht op inzetbaarheid van medewerkers, verzuim en verzuimpreventie. Jij hebt een coachende rol richting de vestigingsmanager, teamleiders en supervisors. Je helpt hen als adviseur inzetbaarheid en verzuim met HR vraagstukken. Je geeft hen feedback en stimuleert om te groeien in hun rol. Indien nodig sluit je aan bij een gesprek met een medewerker. Dagelijks bekijk jij de HR gerelateerde cijfers. Je maakt hiervan analyses en zoekt naar patronen en oorzaken. Vanuit deze analyses geef je adviezen en oplossingen aan het vestigingsmanagement. Jij deinst niet terug voor weerstand en weet jouw collega’s te overtuigen en motiveren. Je werkt vanaf kantoor Leeuwarden, bent zichtbaar en daardoor goed bereikbaar voor jouw collega’s. Zo weet jij altijd als eerste wat er speelt en kun je veel voorkomen, in plaats van genezen.

Als Teamcoach zoek je continu naar manieren om de uitvoering en het proces beter te laten lopen. Je helpt bij het maken van een gezamenlijke visie op gebied van onder andere duurzame inzetbaarheid, het versterken van de welzijn van medewerkers en opleidingskwaliteit. Jij legt verantwoording af aan de vestigingsmanager.

waar ga je werken

BelastingTelefoon is onderdeel van Klantinteractie&-services (KI&S). BelastingTelefoon levert telefonische informatie aan burgers en bedrijven die het antwoord op hun vraag niet online kunnen vinden of die niet digitaal-vaardig zijn. In het contact voegen we waarde toe door de klant persoonlijk en inéén contact te helpen, en juiste en heldere informatie te geven. De BelastingTelefoon heeft zes vestigingen in Heerlen, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Hengelo en Leeuwarden.
Jij gaat werken op de vestiging Leeuwarden.

 • Een detacheringscontract voor de duur van 10 maanden;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit de Belastingdienst, maar ook vanuit Randstad;
 • Fijne en prettige collega’s;
 • Werkplek is goed bereikbaar met het OV.

sollicitatie

Ben jij enthousiast over deze vacature en bezit jij de gevraagde werkervaring? Neem snel contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden: