Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4780 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: AMSTERDAM
Postcode: 1077JZ

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en haal jij energie uit het inspireren van medewerkers? Behoud jij het overzicht in een hectische omgeving en neem jij je verantwoordelijk voor een hele afdeling? Dan is de Nationale Postcode Loterij op zoek naar jou!

Als teamleider callcenter zorg jij ervoor dat de klantenservice medewerkers het beste uit zichzelf halen. Dit doe je door middel van aansturing en coaching. Je streeft met je team naar de beste resultaten. Daarnaast werk jij ook met diverse KPI’s.

wat bieden wij jou

  • Mooi salaris€3200 – € 4780 (o.b.v. ervaring)
  • 5 min. lopen station Zuid WTC
  • Super gezellig team!
  • Dynamische werkomgeving met informele werksfeer
  • Direct op contract
  • NS Business Card

wie ben jij

Jij beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je bent in staat om juiste prioriteiten te stellen in een omgeving met veel medewerkers. Daarnaast heb je een proactieve houding en ben jij iedere werkdag zichtbaar op de vloer. Verder vind jij het geweldig om jouw medewerkers volledig in hun kracht te zetten en beschik je over een
service- en klantgericht, commerciële en flexibele instelling!

wat ga je doen

Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor een team van circa 20 tot 25 medewerkers. Jij streeft ernaar dat iedere medewerker het beste uit zichzelf haalt. Naast het bewaken van de resultaten onderhoud je ook de gesprekscyclus: EPT, contractgesprekken, uitdienstgesprekken en natuurlijk de maandelijkse voortgangsgesprekken. Het coachen en begeleiden van je team doe je zowel 1-op-1 of met het hele team. De medewerkers zijn volledig empowered, zelfstandig en probleemoplossend. Daarnaast zorg je er voor dat de dagelijkse operatie vlekkeloos verloopt.

  • Team inspireren en begeleiden
  • Proces bijhouden en verbeteren
  • Tijd en doelen bijhouden

waar ga je werken

De Nationale Postcode Loterij is ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen, winnen honderdduizenden mensen per maand prijzen en zijn zij de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Nationale Postcode Loterij werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd, arbeidsvermogen of levensovertuiging. Je werkt in een samen met 12 andere gedreven teamleiders!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature of wil je hier nog over sparren? Neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.