Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4500 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: ETTEN-LEUR
Postcode: 4879NE

Voor een productiebedrijf gespecialiseerd in het mengen en verpakken van reiniging- en verzorgingsproducten zijn wij op zoek naar een teamleider productie. Heb jij ervaring met een team aansturen in een productieomgeving? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Salaris van€3000,- tot €4500,-
  • Dagelijks vers fruit
  • Kansen voor verdere ontwikkeling
  • Werken in 2 of 3 – ploegendienst
  • Werken in Etten-Leur
  • Reiskostenvergoeding

wie ben jij

Als teamleider productie heb je aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur in de procesindustrie.

Je beschikt over kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot kwaliteit, Arbo en milieu. Veilig werken en hygiëne zijn voor jou vanzelfsprekend, en je bent bekend met kwaliteitssystemen en -normen.
Verder heb je ervaring met ERP-systemen. Je overtuigingskracht en praktische instelling stellen je in staat om de nodige veranderingen door te voeren.

Ten slotte ben je bereid om te werken in een 2- of 3 ploegendienst.

Daarnaast heb jij:

  • Een opleiding op MBO/HBO-niveau of een vergelijkbaar denkniveau, met affiniteit voor techniek.
  • Ervaring met ERP- systemen
  • Kennis van LEAN-principes, 5S een faalkosten

wat ga je doen

Als teamleider productie is het jouw verantwoordelijkheid om het gehele productieproces, inclusief de robotoperatie, aan te sturen, te optimaliseren, te coördineren en te bewaken. Je staat aan het hoofd van een team van ongeveer 20 operators en ongeveer 35 verpakkingsmedewerkers. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het juiste personeel op de juiste posities staat. Zo zorg je ervoor dat het productieproces soepel verloopt.

Je legt de nadruk op zowel kwaliteit als kwantiteit, met een sterke focus op het behalen van resultaten. Hierbij houd je rekening met normbezetting en normcapaciteiten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de leverbetrouwbaarheid door bijvoorbeeld te letten op de levering van grondstoffen. Je maakt hierbij gebruik van digitale instrumenten zoals ALIS en SAP.

Als problemen zich voordoen op het gebied van organisatie, techniek of kwaliteit, ben jij degene die correctieve en preventieve maatregelen neemt om deze aan te pakken. Je bent tevens verantwoordelijk voor het naleven van algemene kwaliteitsrichtlijnen met betrekking tot hygiëne, veiligheid en milieu.

Je organiseert regelmatig werkoverleggen en voert evaluatie- en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken met je teamleden. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het naleven van het Verzuimprotocol.

waar ga je werken

Dit bedrijf mengt en verpakt thuis- en persoonlijke verzorgingsproducten volgens de hoogste normen op het gebied van toewijding, kwaliteit en innovatie. Dankzij de geavanceerde machines en hun uitgebreide ervaring in het verwerken van A-merken, vinden producenten en merkeigenaren in heel Europa hun weg naar het ultramoderne productievestiging in Etten-Leur. Ze vertrouwen erop dat ze de productie en verpakking van hun vloeistoffen, poeders en tabletten aan ons kunnen overlaten. Ze zeggen dat ze in goede handen zijn. Ze zijn in staat om het gehele proces op zich te nemen: van ontwikkeling, productie en verpakking tot elk logistiek aspect.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Of heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet en bel of mail ons! 06-83008454

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.